Fashion
Posted in

TOP 5 Χαρακτηριστικά της κομψής γυναίκας

Posted in

Πολλοί αναρωτιούνται αν η κομψότητα διδάσκεται ή αν απλώς είναι έμφυτη σε ορισμένες γυναίκες. Κάποιες γυναίκες μοιάζουν σαν να γεννήθηκαν κομψές. Ποια είναι όμως η πραγματική αλήθεια;

top 5 χαρακτηριστικά της κομψής γυναίκας

Δεν υπάρχει σωστή απάντηση σε αυτό. Η πιο σωστή ερμηνεία αυτής της απορίας είναι ίσως κάπου στη μέση. Κομψή μπορεί να γεννηθεί μία γυναίκα και να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που την τοποθετούν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της κομψότητας όμως οι έρευνες δείχνουν ότι η κομψότητα επίσης διδάσκεται και είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αντιληφθεί μία γυναίκα την γενική της εικόνα και το πως πραγματικά θέλει να δείχνει προς τα έξω.

Η νέα εκδοχή μιας πιο κομψής γυναίκας λοιπόν απαιτεί υπομονή, επιμονή και καθημερινή προσπάθεια στο να επιτύχει τον στόχο της και σίγουρα η κομψότητα δεν αφορά μόνο την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και τον εσωτερικό της κόσμο.

Μία γυναίκα που θα μπει λοιπόν στη διαδικασία αυτή θα πρέπει εκτός από το συνολικό στυλ της να αλλάξει και αρκετές συνήθειες, να αλλάξει τον τρόπο που μιλάει, που περπατάει και να προσπαθεί συνεχώς να εξελίξει την προσωπικότητα της αλλά και να εμπλουτίζει τις γνώσεις της γύρω από θέματα που πραγματικά θα της ανεβάσουν επίπεδο στην πνευματικότητα και κυρίως στον τρόπο που σκέφτεται και συμπεριφέρεται.

Το πιο δύσκολο στάδιο σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι ο ψυχολογικός παράγοντας που πολλές γυναίκες όταν θα πάρουν την απόφαση να στραφούν προς την κομψότητα, δεν υπολογίζουν εξαρχής. Ένα από τα δυσκολότερα σημεία λοιπόν αυτής της διαδικασίας σίγουρα δεν είναι το στυλ στην γκαρνταρόμπα που έτσι και αλλιώς θα πρέπει να αλλαχτεί. Όσο περίεργο και αν ακουστεί, οι γυναίκες που κάνουν στροφή στην κοσμοθεωρία τους θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι θα έρθουν αντιμέτωπες με τον ίδιο τους τον εαυτό μιας και αρκετά συχνά και σχεδόν αβίαστα θα «τρέχουν» ξανά σε παλιές τους συνήθειες.

Είναι λογικό! Αν το καλοσκεφτούμε πόσο εύκολο είναι να βγάλουμε συνήθειες από την καθημερινότητα μας που τις ακολουθούμε πιστά για χρόνια;

Πάμε να δούμε όμως τι δεν θα έκανε ποτέ μία κομψή γυναίκα; Υπάρχουν πράγματα τα οποία είναι σχεδόν απαγορευτικά στο να τα κάνει μία γυναίκα που κύριο χαρακτηριστικό της είναι η κομψότητα.

Ένα Top5 δημιουργήθηκε από τη Suga με πολύ αγάπη για να σας τα παρουσιάσουμε!

  1. ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ

Μία κομψή γυναίκα πολύ σπάνια θα βγει εκτός εαυτού. Γνωρίζει ότι το να ρίξει το επίπεδο της αυτόματα θα χαλάσει την εικόνα της προς τα έξω και αυτό δεν το σκέφτεται επειδή μπορεί να την χαρακτηρίσουν με άσχημο τρόπο οι τρίτοι αλλά επειδή θα απογοητεύσει η ίδια πρώτα τον εαυτό της που έχασε τον αυτοέλεγχο της. Μία κομψή γυναίκα λοιπόν οφείλει να κρατάει την εικόνα της στο επίπεδο που η ίδια έχει τοποθετήσει τον εαυτό της και δεν υποκύπτει εύκολα σε απρεπή συμπεριφορές. Είναι ευγενική με όλους και κυρίως με τους ανθρώπους που συναναστρέφεται στον εργασιακό της χώρο, στην πωλήτρια που μπορεί να την εξυπηρετήσει, στον ταξιτζή, στον περιπτερά ή τον/την σερβιτόρο-α.

  1. ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η κομψή γυναίκα δεν μπαίνει ποτέ στην διαδικασία να συγκρίνει τον εαυτό της με άλλες γυναίκες γιατί στον δικό της τρόπο σκέψης αυτό το μέτρο σύγκρισης δεν υπάρχει καν. Γνωρίζει ότι είναι μία διαδικασία ανούσια όπως γνωρίζει την μοναδικότητα της κάθε γυναίκας. Είναι και ο λόγος που δεν θα δει ποτέ ανταγωνιστικά κάποια άλλη γυναίκα αλλά θα την προσεγγίσει με τον σεβασμό που της αρμόζει. Η διαδικασία ανταγωνισμού υπάρχει αλλά είναι μόνο με τον εαυτό της για να εξελίσσεται συνεχώς.

  1. ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΤΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ

Μία κομψή γυναίκα αρέσκεται στο να μαθαίνει συνεχώς για τις τάσεις της μόδας και γενικά θέλει να είναι μέσα στην εποχή της όμως τις περισσότερες φορές καταλήγει να επιλέγει κλασικά και διαχρονικά ρούχα, παπούτσια και συνήθως θα επιλέξει μία ακριβή ή πολύ ακριβή – επώνυμη – τσάντα για να κλέψει τις εντυπώσεις. Της αρέσουν οι παστέλ και nude αποχρώσεις. Τα πουκάμισα, οι midi φούστες και τα φορέματα σε στενές ή πιο φαρδιές γραμμές. Το μαύρο μπορεί επίσης να είναι από τα αγαπημένα της χρώματα. Διακριτικά κοσμήματα και προσεκτικό χτένισμα ή ελαφρώς ατημέλητα.

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΝΥΧΙΑ

Μία τέτοια γυναίκα σίγουρα δεν ακολουθεί όλες τις τάσεις της μόδας αλλά ούτε και τα extreme trends. Αυτή η γυναίκα δεν έχει πολύ μακριά νύχια αλλά συνήθως δεν επιλέγει και φανταχτερά, έντονα χρώματα. Το μανικιούρ της είναι σε συγκεκριμένα χρώματα και αγαπάει την φροντίδα των άκρων όσο τίποτα άλλο. Εδώ όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα νύχια της μπορεί να είναι και μονόχρωμα σε χρώματα μπλε, καφέ, πράσινα αρκεί να είναι στο κατάλληλο μήκος τους.

top 5 χαρακτηριστικά της κομψής γυναίκας

  1. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ

Δεν θα αλλάξει εύκολα το χρώμα των μαλλιών της. Δύσκολα θα τα βάψει σε ένα πολύ έντονο χρώμα. Φυσικά και υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όμως συνήθως η γυναίκα αυτή επιλέγει να βάψει τα μαλλιά της στο φυσικό της χρώμα ή κοντά σε αυτό ή επιλέγει πιο γήινα χρώματα κοντά σε αυτά που ταιριάζουν με την επιδερμίδα της έτσι ώστε να βγαίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Επίσης, δεν θα αλλάξει εύκολα χτένισμα και δεν θα πειραματιστεί ιδιαίτερα με το μήκος των μαλλιών της. Μπορεί να κάνει αλλαγές αλλά είναι μικρές στην πορεία των χρόνων.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που χαρακτηρίζουν μία κομψή γυναίκα και σίγουρα αυτά τα πέντε που σας παρουσιάσαμε είναι ένα δείγμα αυτών. Η δική μας πρόταση είναι ότι αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε δεν χρειάζεται να προσπαθείς πολύ για να την υιοθετήσεις! Αγγίζουμε και προσεγγίζουμε τα στυλ που μας εκφράζουν και κάθε στυλ είναι μοναδικό όσο είναι και η κάθε γυναίκα ξεχωριστά! Αν όμως ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε θαυμάζουμε τον τρόπο που μπορείς και υποστηρίζεις την κομψότητα, την αριστοκρατία και την συνέπεια στο σεβασμό και την σταθερότητα!

Όπου και αν ανήκεις λοιπόν… Go On Girl!

top 5 χαρακτηριστικά της κομψής γυναίκας

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X