Επιστροφές – Αλλαγές προϊόντων

Πολιτική Επιστροφής - Αλλαγής

Έχετε 7 εργάσιμες ημέρες για να αλλάξετε γνώμη και να μας επιστρέψετε το προϊόν.

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα προϊόντα μας ψεκάζονται με ειδικό σπρέι αντιμικροβιακό σε κάθε αλλαγή για την προστασία σας!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν ή τα προϊόντα επιστροφής σας, θα λάβετε από εμάς γραπτό μήνυμα επιβεβαίωσης (viber ή sms ή email) με το υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Το ποσό θα είναι διαθέσιμο για να κάνετε νέες παραγγελίες ή για να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, στην αρχική του μορφή όπως το έχετε παραλάβει.

Τα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω δεν μπορούν να επιστραφούν και για λόγους υγιεινής. Για άμεση πληροφόρηση σε όποιο προϊόν δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος μέσα στο eshop:

  • Προϊόντα που είναι σε Προσφορά / Έκπτωση (Δωρεάν Αλλαγή δικαιούστε σε Εκπτωτικά Προϊόντα ή Προϊόντα σε Προσφορά όταν είναι η πρώτη σας αλλαγή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα)
  • Σκουλαρίκια
  • Κάλτσες
  • Καπέλα / Σκουφάκια

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων εφόσον έχουν χρησιμοποιηθεί και έχει δικαίωμα άρνησης της επιστροφής από τη στιγμή που δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος ή φθοράς κατά την παραλαβή, ο πελάτης υποχρεούται ως αποδεικτικό να μας αποστείλει άμεσα φωτογραφία του ελλαττωματικού δέματος ή προϊόντος στο email της εταιρίας.

Για την ΕΛΛΑΔΑ η χρέωση για την πρώτη επιστροφή είναι Δωρεάν.

Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής της εταιρίας κατόπιν συνεννόησης μας και ποτέ μονομερώς. Η εταιρία αναλαμβάνει την πλήρη καθοδήγηση σχετικά με το πως θα γίνει η επιστροφή του προϊόντος σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΜΑΤΟΣ:

SUGA
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 17
ΣΗΤΕΙΑ – ΚΡΗΤΗΣ
ΤΚ:  72300

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων η διαδικασία έχει ως εξής:

  • Βήμα 1: Αποστολή αιτήματος στο email της εταιρίας με την ένδειξη: «Επιστροφή χρημάτων». Στο email θα πρέπει να αναγράφονται ο αριθμός παραγγελίας, τα πλήρη στοιχεία σας καθώς και αριθμός λογαριασμού τραπέζης που επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων.
  • Βήμα 2: Έγκριση του αιτήματος από την εταιρία για το αν πληρούνται οι προϋποθέσεις και καθοδήγηση για τον τρόπο επιστροφής.
  • Βήμα 3: Με την παραλαβή του προϊόντος θα γίνει επιστροφή των χρημάτων σας και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση για την όλη διαδικασία.
Σας Ευχαριστούμε!
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X