Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε το κουμπί “Προηγούμενο Βήμα”, ώστε να επιστρέψετε στο προηγούμενο βήμα της διαδικασίας.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 28430.29211 ή μέσω e-mail: info@sugastyle.gr και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σε περίπτωση που έχετε προπληρώσει τα χρήματα θα επιστραφούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στην πιστωτική σας κάρτα.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, έχετε το δικαίωμα σύμφωνα με όσα αναγράφονται στους όρους και προϋποθέσεις να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση και ανάλογα με το είδος των προϊόντων ή να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων, ή να ζητήσετε αντικατάστασή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσετε την διαδικασία που περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα υπαναχώρησης, την προθεσμία, τον τρόπο άσκησής του και το ειδικό έντυπο υπαναχώρησης, παρακαλώ ενημερωθείτε εδώ.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X