Fashion
Posted in

ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ: Ένα βιβλίο της Βούλας Γκεμίση για την κακοποίηση των γυναικών

siwpiles krauges voula gkemisi ebook carmelasbooks
Posted in

https://makestorytelling.com/shop/

ΒΟΥΛΑ ΓΚΕΜΙΣΗ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΣΙΩΠΗΛΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ”

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Μία άλλη μεγάλη μου αγάπη, εκτός από το να ασχολούμαι με το ηλεκτρονικό μου κατάστημα sugastyle.gr και την εξέλιξη του, είναι η συγγραφή. Είναι το πιο ευαίσθητο, το πιο φωτεινό κομμάτι της ζωής μου μιας και είμαι συναισθηματικά δεμένη με τις ιστορίες μου. Η συγγραφή είναι για εμένα το ανεκτίμητο δώρο προς τον εαυτό μου, η αυτοφροντίδα μου. Αγαπώ την ενασχόληση μου αυτή και προσπαθώ να μαθαίνω και να εξελίσσομαι, όπως κάνω με ότι κι αν καταπιαστώ στη ζωή μου. Το ίδιο επιθυμώ βαθιά και για το brand που έχω δημιουργήσει: Το Suga αποτελεί ένα brand που εμπνεύστηκα και αγάπησα πολύ. Η αγάπη μου για αυτό όσο περνάει ο καιρός όλο και δυναμώνει!

Από το 2018 ασχολούμαι ενεργά δημοσιοποιώντας τα πρώτα μου μυθιστορήματα και κάνοντας τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα στη συγγραφή με έντυπες εκδόσεις μέσω εκδοτικών αλλά και μέσω της διαδικασία ιδιοέκδοσης. Όλη τη βιβλιογραφία μου μπορείτε να την βρείτε στο προσωπικό μου ιστολόγιο makestorytelling.com. Τα έντυπα βιβλία μπορούν να αποσταλούν ενυπόγραφα.

Μέσα από το fashion blog της Suga όμως θέλω να σας μιλήσω για το συγκεκριμένο βιβλίο μου «Σιωπηλές Κραυγές» που αφορά την κακοποίηση των γυναικών και των παιδιών και όλα τα έσοδα του βιβλίου θα δοθούν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, Strongme. Το κίνημα που ήδη έχει κάνει ένα σπουδαίο έργο πάνω στην πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Το μυθιστόρημα αυτό αξίζει την προσοχή σας καθώς με την αγορά του ή την αναπαραγωγή σας σε όποιο κοινωνικό μέσο μας χαρίζετε μία σημαντική βοήθεια στην ενίσχυση της ομαδικής μας προσπάθειας έτσι ώστε να μαζεύονται έσοδα συνεχώς για αυτό τον ιερό σκοπό.

Με την υπογραφή του Strongme φτάνουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο, προκειμένου να αποτελέσουμε ένα ακόμα λιθαράκι στην καταπολέμηση της βίας.

Το βιβλίο έχει κεντρική αναφορά την κακοποίηση των γυναικών και των παιδιών και ξετυλίγει όλες τις μορφές της κακοποίησης. Είναι ένα μυθιστόρημα αφιερωμένο στην παθητική στάση των κακοποιημένων γυναικών και προσπάθησα να κλειδώσω μέσα στις σελίδες του όλα τα κοινωνικά παρακλάδια αυτού του φαινομένου.

Μέσα στο μυθιστόρημα θα συναντήσετε τρεις ιστορίες γυναικών. Τρεις διαφορετικές γενιές που όμως έχουν έναν συνδετικό κρίκο, την κοινή τους μοίρα:

Η ιστορία της Μαριάννας, μιας νεαρής φοιτήτριας που προσπαθεί να ακροβατήσει πάνω στα δικά της όνειρα, την οδηγεί στο να κάνει λάθος επιλογή. Ένα φιλόδοξο πλάσμα, που αγωνίζεται για να βρει το δρόμο προς την ουσιαστική λύτρωση και παλεύει στο να αποδεσμευτεί από την κακή της μοίρα. Παλεύει με τον ίδιο της τον εαυτό αλλά και με τους δαίμονες των επιλογών της. Καταφέρνει να βρει συναισθηματική διέξοδο μέσα από τη μεθοδικότητα που θα την οδηγήσει στο να πάρει αποφάσεις ζωής.

Στην ιστορία της Μάρθας, η γυναίκα αυτή που προκαλεί θυμό στον αναγνώστη με την άπλετη και μη αναστρέψιμη παθητική της στάση είναι ο χαρακτήρας που δεν μπορεί να αποδεσμευτεί από την ηττοπάθεια και την δειλία που την χαρακτηρίζει. Βρίσκεται σε συναισθηματικό τέλμα, σε απόγνωση. Επιβιώνει μέσα σε έναν γάμο που ουσιαστικά έχει τελειώσει και όταν παίρνει το μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής της να ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της, έρχεται τελικά αντιμέτωπη με έναν ολοζώντανο εφιάλτη.

Η Άννα Μαρία είναι η γυναίκα που ακροπατεί πάνω σε μία άλλη εποχή. Η δική της γενιά δεν έχει όλες τις σωστές απαντήσεις. Δεν υπάρχει πληροφόρηση, δεν υπάρχει καν υποψία. Στην κλειστή κοινωνία όπου ζει όλα συγκαλύπτονται και η αθωότητα είναι η αξία που θα κρατήσει μέσα της σαν ξέπνοη ελπίδα. Προσπαθεί να εξηγήσει, την συντροφεύει ένα τεράστιο «γιατί» σε όλη την πορεία της ζωής της. Συνοδοιπόρος σε όλο το ταξίδι της ζωής της, οι αναμνήσεις. Είναι εκείνη που θα αγκαλιάσει το φως σκορπίζοντας το απλόχερα για να δώσει τη λύτρωση και από δική της συνειδητή επιλογή θα παραμείνει τελικά στο σκοτάδι.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε ηλεκτρονική μορφή (ebook) μέσω των ηλεκτρονικών εκδόσεων carmelasbooks.com.

Είναι ένα βιβλίο που ακολουθεί την αγάπη του αναγνωστικού κοινού για τα κοινωνικά φαινόμενα. Σε ηλεκτρονική μορφή μπορεί να διαβαστεί από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή. Η κίνηση αυτή μας έφερε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά σε ομογενείς και δίνεται η δυνατότητα να ενισχύσετε με όποιο τρόπο αυτή την προσπάθεια. Με την συλλογή των εσόδων, είναι σημαντικό κάθε αναγνώστης να γνωρίζει ότι παρέχει μία ουσιαστική στήριξη για να καλυφθούν έξοδα που αφορούν την ψυχολογική αλλά και την νομική κάλυψη των γεγονότων που αφορούν την κακοποίηση. Παρέχεται επίσης ρουχισμός, στέγη, τρόφιμα και οποιαδήποτε άλλη κάλυψη αναγκών προκύψει σε γυναίκες και παιδιά – θύματα.

Προσωπικός μου στόχος είναι το βιβλίο αυτό να γίνει η φωνή όλων των κακοποιημένων γυναικών και να διατίθεται στην αγορά για την μακροχρόνια ενίσχυση του σκοπού που το αντιπροσωπεύει.

Βρείτε το βιβλίο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα carmelasbooks.com εδώ.

 Σας δίνω κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα carmelasbooks.com και τη χρήση της, μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό βίντεο :

Δείτε το σχετικό βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=QLN22llhN4w

Στο Suga Fashion Blog, εγώ και η ομάδα μου, σας δίνουμε πολύτιμες συμβουλές μόδας, extra fashion tips και λύσεις για το πώς να συνδυάσετε σωστά τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ σας. Σας παρέχουμε προτάσεις για την ολοκληρωμένη εμφάνιση σας και προσπαθούμε να σας δείχνουμε και την αθέατη πλευρά της επιχειρηματικής μας δράσης μέσα από τις πλούσιες συλλογές μας.

Το fashion blog Suga δημιουργήθηκε επίσης για να μοιραζόμαστε σκέψεις και προβληματισμούς αλλά και για να σας παρουσιάζουμε θέματα που αξίζει να ρίξετε μία ματιά. Ένα blog μόδας όμως μπορεί ταυτόχρονα να γίνει και πόλος έλξης κοινωνικών φαινομένων και ειδικά όταν πρόκειται να αναδείξουμε την γυναικεία αλληλεγγύη και την υποστήριξη σε γυναίκες που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ήταν και ο λόγος που σκέφτηκα να γράψω αυτό το άρθρο και να το εντάξω στην επαγγελματική μου ηλεκτρονική στέγη.

Πάνω από όλα είμαι άνθρωπος που αγκαλιάζω το αδύναμο και προσπαθώ να είμαι και στην αθέατη πλευρά των συνανθρώπων μου. Η ανάγκη μου για να προσφέρω είναι πέρα για πέρα ανθρώπινη, κρυστάλλινη και αν μπορώ με οποιοδήποτε τρόπο να βρω ακόμα περισσότερους συμμάχους αλληλεγγύης τότε ίσως να αξίζει τον κόπο κάθε προσπάθεια. Σκοπός μας είναι να γίνουμε μία μεγάλη παρέα που θα κάνουμε την έμπνευση και την δημιουργικότητα σημείο αναφοράς μας.

Εύχομαι αυτό το βιβλίο να ακουστεί και να αγαπηθεί γιατί ο σκοπός που δημιουργήθηκε αυτή η συνεργασία ήταν μία ομαδική προσπάθεια προσφοράς και αλληλεγγύης.

Σας ευχαριστώ που μείνατε κοντά μου μέσα σε όλη αυτή την ενέργεια.

Με εκτίμηση,

Βούλα Γκεμίση

 

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X