Fashion
Posted in

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Ποια φούστα θα φορεθεί φέτος

Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 Ποια φούστα θα φορεθεί φέτος
Posted in

Οι εβδομάδες μόδας έδωσαν το προβάδισμα για το τι θα φορεθεί την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2023. Εντυπωσιακές δημιουργίες που έκλεψαν για ακόμα μία φορά την παράσταση και κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού!

Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 Ποια φούστα θα φορεθεί φέτος

Οι experts της μόδας αποκάλυψαν τις νέες τους δημιουργίες με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ο καθένας και έδωσαν έναυσμα στον εμπορικό κόσμο της μόδας να κάνει restart, να αναθεωρήσει αλλά και να παραμείνει σταθερός σε κάποια κλασικά κομμάτια που είναι διαχρονικά.

Παντελόνια σε διαφορετικά μοτίβα και υφάσματα, μακριά φορέματα, διαφάνειες, μοναδικά σχέδια σε tops, oversize blazers και το τζιν να επικρατεί σαν την μεγαλύτερη τάση, οι δημιουργοί της μόδας έδωσαν επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα και ξεκάθαρη εικόνα στο τι θα φορεθεί στην φούστα.

Οι φούστες δεν θα μπορούσαν να μην διεκδικήσουν και φέτος την δική τους θέση στις δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Οι εμπνευστές της μόδας λοιπόν έριξαν ιδιαίτερη προσοχή στο ρούχο που λατρεύουν εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη και η φούστα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα μεγαλύτερα fashion shows και φέτος. Η διαφορά είναι ότι φέτος οι σχεδιαστές μόδας δεν έπαιξαν ιδιαίτερα με το μήκος της φούστα σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά ήταν ξεκάθαροι στο τι θα επικρατήσει σαν μήκος στη φούστα φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 Ποια φούστα θα φορεθεί φέτος

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές λοιπόν που φορέθηκαν και λατρεύτηκαν όσο ποτέ άλλοτε οι πολύ κοντές φούστες, φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2023 θα συνεχίσουν να φοριούνται οι πολύ κοντές φούστες, παραμένοντας δηλαδή ακόμα στη μόδα, όμως οι experts της μόδας έδωσαν προβάδισμα και στην πρώτη γραμμή σαν την τάση της εποχής αποφάσισαν να κυριαρχήσουν κυρίως οι maxi (μακριές) φούστες.

Μακριές φούστες είτε σε Α γραμμή είτε στενές είτε σε πιο άνετη – φαρδιά γραμμή. Φούστες σε όλα τα χρώματα, μονόχρωμες, floral, boho ή και ethnic και κυρίως κρατήστε την μεγαλύτερη τάση που είναι η τζιν μακριά φούστα. Οι maxi (μακριές) φούστες φημίζονται για την πρακτικότητα τους, για τον άπειρο συνδυασμό ρούχων στα outfits, για την άνεση τους αλλά κυρίως για το πόσο θηλυκή μπορεί να δείχνει μία γυναίκα μέσα σε αυτή.

Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 Ποια φούστα θα φορεθεί φέτος

Μακριές φούστες λοιπόν για όλα τα γούστα μιας και οι ειδικοί της μόδας δεν περιόρισαν καθόλου την έμπνευση τους αντιθέτως έδωσαν την εναλλακτική αλλά και την ποικιλία σε διαφορετικές υφές και υφάσματα. Με την επικρατέστερη επιλογή στην τζιν μακριά φούστα ακολουθούν οι μακριές φούστες από βελούδο, σατέν, λινές και οποιοδήποτε άλλο ύφασμα προστάζει η εποχή του καλοκαιριού για να νιώθετε χαλαρές και άνετες μέσα σε αυτό. Επικράτησαν οι maxi (μακριές) φούστες με ιδιαίτερα σκισίματα στο πλάι ή μπροστά, κεντήματα και σχέδια, με ανοιξιάτικα λουλούδια σε διάφορα και έντονα χρώματα, μονόχρωμες με κυρίαρχα χρώματα το λευκό, το μαύρο και τα παστέλ χρώματα αλλά και φούστες με τσέπες και κρόσσια συνδυάζοντας έτσι και την πιο boho εκδοχή!

Αν δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα την δική μας συλλογή σε μακριές φούστες τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά και ίσως να βρεις στη συλλογή μας την αγαπημένη σου φούστα του καλοκαιριού!

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.