Fashion
Posted in

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Ποια χρώματα θα φορεθούν

Άνοιξη - Καλοκαίρι: Ποια χρώματα θα φορεθούν
Posted in

Η Ανοιξιάτικη & Καλοκαιρινή χρωματική παλέτα απευθείας από το Fashion Week!

Το Fashion Week διδάσκει τη μόδα και φέτος μας επισημαίνει ότι το στυλ που γίνεται ο κυρίαρχος του παιχνιδιού για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 είναι το minimal.

Απλές, λιτές, γραμμές και το less is better είναι σήμα κατατεθέν για το στυλ που απογειώνουν οι experts της μόδας και όχι μόνο. Αναζητώντας και αναδεικνύοντας το μινιμαλισμό, τα χρώματα δεν θα μπορούσαν να μην δίνουν την πρώτη γραμμή στις επιλογές μας και ομόφωνα η εβδομάδα μόδας πλάσαρε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα παστέλ χρώματα σε όλες τις αποχρώσεις τους.

Άνοιξη - Καλοκαίρι: Ποια χρώματα θα φορεθούν

Σε πρώτο φόντο παραμένει το κλασικό μαύρο – λευκό και ο συνδυασμός αυτών και ακολουθούν όλες οι παστέλ αποχρώσεις του nude, του κίτρινου, του ροζ, του γκρι, του καφέ, του μπλε και του πράσινου.

Μιλώντας πάντα για το Minimal Style οι ειδικοί της μόδας μας επισημαίνουν να μην ξεχνάμε το πόσο σημαντική είναι η απλότητα στην καθημερινότητα μας. Δίνοντας αντίστοιχες προτάσεις σε μακιγιάζ για ακόμα πιο φυσικό και γήινο αποτέλεσμα, το συνολικό outfit ποτέ δεν ήταν πιο προσιτό και πιο κοντά στις απαιτήσεις της εποχής μας.

Η Suga Collection αγαπάει όλες τις nude και παστέλ αποχρώσεις και γι’ αυτό στη Συλλογή Ρούχων μας μπορείτε να βρείτε όμορφες προτάσεις για να απογειώσετε το στυλ σας και να είστε πάντα στη μόδα!

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

 

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.