Fashion
Posted in

Πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν

πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν
Posted in

Το μακιγιάζ παραμένει ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία της γυναικείας εμφάνισης καθώς παίζει σπουδαίο ρόλο στην αρμονία της συνολικής εμφάνισης. Οι γυναίκες πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα του μακιγιάζ όταν προσέχουν το styling. Το sugastyle.gr είναι εδώ για να σε τροφοδοτεί συνεχώς με πολύτιμες συμβουλές σε όλα τα επίπεδα της εμφάνισης σας και να ελαχιστοποιείς τυχόν αστοχίες ή εμφανισιακά λάθη.

πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν
Πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν

Όπως κάθε χρόνο έχουμε τα νέα fashion trends, όλα τα νέα σε ότι αφορά το τι θα φορεθεί ή το τι είναι κάθε χρόνο στη μόδα, έτσι και κάθε χρόνο έχουμε τις τάσεις του μακιγιάζ με τους make up experts να ενώνουν την τέχνη τους με την μόδα. Ο κόσμος του θεάματος ασκεί συνεχώς επιρροές στο ποια προϊόντα επιλέγονται για να φέρουν σε χρωματικές επιλογές την τάση κάθε σεζόν.

Οι fashion experts λοιπόν κάθε χρόνο στις πασαρέλες παρουσιάζουν τις τάσεις ακόμα και στο μακιγιάζ. Από τα φυσικά looks μέχρι τα πιο δραματικά και εκκεντρικά styling, η ποικιλία ακόμα και στο μακιγιάζ είναι τεράστια και αυτό που σου προτείνουμε να κάνεις είναι να επιλέξεις σωστά αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύει το δικό σου προσωπικό στυλ. Αυτό που μπορείς να υποστηρίξεις. Όπως στο στυλ έτσι και στο μακιγιάζ δε χρειάζεται να επιλέξεις κάτι που δεν σε εκφράζει.

Ωστόσο, αυτό επίσης που σου προτείνουμε είναι να επιλέξεις πολύ προσεκτικά τα προϊόντα του μακιγιάζ και να ακούς προσεκτικά τους make up artists γιατί εκείνοι όταν θα σε δουν, σαν πιο ειδικοί, θα μπορέσουν αμέσως να ανακαλύψουν τα δυνατά σημεία της εμφάνισης σου για να σε βοηθήσουν να τα αναδείξεις.

 

 

 

 

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι όλες οι μάσκαρες για παράδειγμα δεν ταιριάζουν σε όλους τους τύπους βλεφαρίδας. Μία συγκεκριμένη απόχρωση επίσης σε κραγιόν μπορεί να είναι περιοριστική σε σχέση με τον τόνο της επιδερμίδας σου ή να σε οριοθετεί στον τρόπο χρήσης του. Το μακιγιάζ αποτελεί μία τέχνη και είναι δυνατός παράγοντας της ιδανικής εμφάνισης. Αρκεί να μπορείς να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα για να δώσεις ένα άψογο αποτέλεσμα. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι η επιλογή στο τι θα επιλέξεις στο μακιγιάζ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή και την περίσταση.

Τα βραδινά looks μπορεί να απαιτούν ένα έντονο μακιγιάζ και θα πρέπει να επιλέξεις προσεκτικά τα χρώματα αλλά και τις τεχνικές. Μία χαλαρή βόλτα ή το πρωί προστάζει να προσανατολιστείς σε πιο γήινες επιλογές. Ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ αναδεικνύει τη φυσική σου ομορφιά και είναι η πιο ιδανική επιλογή για τις πρωινές ώρες.

Ένα μακιγιάζ που δεν φεύγει ποτέ μα ποτέ από τη μόδα και το βλέπουμε να επικρατεί σαν πρόταση στις μεγαλύτερες πασαρέλες σχεδόν κάθε χρόνο είναι τα φυσικά looks. Οι ειδικοί επικεντρώνονται στη φυσικότητα αναδεικνύοντας κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου όπως είναι μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα ή μόνο οι έντονες βλεφαρίδες. Ενισχύουν δηλαδή τα φυσικά χαρακτηριστικά. Τις περισσότερες φορές τα φυσικά looks είναι τόσο εντυπωσιακά όσο τα πιο δουλεμένα στο μακιγιάζ. Κλέβουν την παράσταση και γίνονται η πρώτη επιλογή των περισσότερων γυναικών.

Ένας άψογος συνδυασμός είναι η επιλογή φυσικού μακιγιάζ με το μόνο έντονο σημείο τα χείλη και η επιλογή ενός κόκκινου κραγιόν είναι ιδανική σε αυτή την περίπτωση. Το μακιγιάζ αυτόματα ανεβαίνει επίπεδα και το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο απαιτείται στο να υπάρχει συνολική αρμονία.  

πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν
Πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν

 

 

 

Τι αντιπροσωπεύει το Κόκκινο Κραγιόν;

Το κόκκινο κραγιόν ανέκαθεν ήταν ένας τρόπος έκφρασης για την κομψότητα και την ανάδειξη της θηλυκότητας. Αποπνέει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης το κόκκινο κραγιόν δεν κατατάσσεται στην απλή επιλογή αποχρώσεων του μακιγιάζ. Αντιθέτως, αυτό το προϊόν θεωρείται μία κατηγορία από μόνο του. Διαφοροποιείται στις αποχρώσεις αλλά και στην ποιότητα του και σίγουρα αποτελεί μία κατηγορία κραγιόν που διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αποχρώσεις.

Το Κόκκινο Κραγιόν μας περιορίζει;

Το κόκκινο κραγιόν μπορείτε να το φορέσετε σε οποιαδήποτε περίπτωση θέλετε ή σε οποιαδήποτε εμφάνιση χωρίς να σας περιορίζει. Από την καθημερινή σας βόλτα, στο γραφείο μέχρι τις βραδινές εξόδους. Το κόκκινο κραγιόν είναι μία ασφαλής επιλογή σε μακιγιάζ που δεν θα σας δεσμεύσει ούτε με τους συνδυασμούς των ρούχων σας αλλά αντιθέτως, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε περίσταση. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι το πως θα φτιάξεις το συνολικό σου μακιγιάζ. Εάν, για παράδειγμα, βάψεις τα μάτια σου έντονα και φορέσεις ένα κόκκινο κραγιόν τότε αυτό παραπέμπει σε πιο βραδινές εξόδους. Το κόκκινο κραγιόν είναι ένας τρόπος έκφρασης και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ. Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό της γυναικείας θηλυκότητας! Είναι γεγονός ότι το κόκκινο κραγιόν μπορεί να είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό της γυναικείας ομορφιάς. Από την πιο κλασική εμφάνιση μέχρι την πιο τολμηρή, ένα κόκκινο κραγιόν είναι απαραίτητο προϊόν που αντιπροσωπεύει τη γυναικεία φύση. Είναι ένα αξεπέραστο σύμβολο θηλυκότητας αναδεικνύοντας στο μέγιστο τον γυναικείο δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση. Οι γυναίκες το λατρεύουν! Ακριβώς επειδή η αίσθηση που αφήνει είναι ένα αποτύπωμα της γυναικείας τους ομορφιάς. Γίνεται αυτόματα στα χέρια κάθε γυναίκας ένα ισχυρό εργαλείο αυτοέκφρασης. Ένα κόκκινο κραγιόν έχει επίσης τη δύναμη να αλλάξει τη διάθεση, να ανανεώσει την αυτοπεποίθηση σου και να σου υπενθυμίσει όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να παραμείνεις αισιόδοξη. Η μαγεία του κόκκινου είναι ισχυρή αντιπροσωπευτική απόχρωση στον εσωτερικό δυναμισμό κάθε γυναίκας.

 

πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν
Πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν

 

Τι απόχρωση να επιλέξω; Ποιο είναι η κατάλληλη απόχρωση κόκκινου για εμένα;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες όταν ειδικά είναι η πρώτη φορά που πειραματίζονται με το κόκκινο χρώμα στο κραγιόν. Είναι λογικό και εύλογο ερώτημα καθώς το κόκκινο έχει πάρα πολλές αποχρώσεις. Η ένταση στον τόνο του χρώματος μπορεί να διαφέρει και οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν ακριβώς να επιλέξουν το κατάλληλο χρώμα κόκκινου για αυτές. Ωστόσο, πρέπει να σου επισημάνουμε ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο κόκκινο για εσένα. Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις ότι οι αποχρώσεις του κόκκινου συνήθως προσαρμόζονται με βάση την εποχή. Ένα μπορντό κραγιόν, για παράδειγμα, θα φορεθεί ευκολότερα ή προτιμάτε τους φθινοπωρινούς ή τους χειμωνικούς μήνες ενώ ένα ανοιχτό κόκκινο ή ένα πορτοκαλοκόκκινο μπορεί να φορεθεί ευκολότερα την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι. Το καθαρό κόκκινο χρώμα, το οποίο είναι το ακαταμάχητο κόκκινο, μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

Εδώ σου έχουμε κάποιες προτάσεις για να επιλέξεις το σωστό κόκκινο για εσένα! Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα αλλά και εκείνα που θα έχουν διάρκεια, θα φωτίσουν και θα δώσουν ένταση στην εμφάνιση σου!  

Με τι ρούχα να συνδυάσω το Κόκκινο Κραγιόν;

Είναι καθοριστικό το πως θα συνδυαστεί το κόκκινο κραγιόν καθώς πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή σε ρούχα αλλά και σε συνδυασμούς χρωμάτων έτσι ώστε να έχεις ένα φροντισμένο και αρμονικό συνολικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση σου. Για να δημιουργήσεις ένα στιλάτο αποτέλεσμα θα πρέπει να έχεις κατά νου εξαρχής ότι το κόκκινο κραγιόν είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κραγιόν στην αγορά. Επιλέγοντας τα σωστά ρούχα μπορείς άνετα και πολύ εύκολα να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look.

  1. Συνδύασε το Κόκκινο Κραγιόν σου με το απόλυτο μαύρο
pws na syndyaseis swsta to kokkino kragion
Πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν

 

Το αξεπέραστο, κλασικό και διαχρονικό μαύρο ταιριάζει με όλα. Σκεφτείτε πόσο κομψό και αριστοκρατικό δείχνει ένα total black look με φυσικό μακιγιάζ και το μόνο έντονο σημείο επάνω σας θα μπορούσαν να είναι τα κατακόκκινα χείλη σας. Σας προτείνουμε να το τολμήσετε και αν θέλετε να κάνετε τη συνολική εμφάνιση σας ακόμα πιο τολμηρή μπορείτε να επιλέξετε μαύρο σετ κοστούμι, φυσικό μακιγιάζ με κόκκινα χείλη και ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα, γόβες ή πέδιλα! Κλέψε λοιπόν την παράσταση με αυτό τον τόσο εύκολο συνδυασμό δημιουργώντας μία εκλεπτυσμένη και μία κομψή εμφάνιση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις!  

 

  1. Συνδύασε το Κόκκινο Κραγιόν με το αγαπημένο σου τζιν
pws na syndyaseis swsta to kokkino kragion
Πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν

 

Ο απόλυτος συνδυασμός επίσης έρχεται με το αγαπημένο σου τζιν, sneakers και ένα λευκό t-shirt. Είναι η πιο εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση για την καθημερινότητα σου. Και αυτός ο συνδυασμός είναι πάντα ασφαλής και διαχρονικός για μία καθημερινή εμφάνιση. Προσδίδει κύρος με φυσικότητα. Η προσεγμένη εμφάνιση στην χαλαρή σου βόλτα ή στις καθημερινές σου δραστηριότητες είναι ένας ακόμα τρόπος για να αναδείξεις την επιλογή του κόκκινου.

  1. Κόκκινο Κραγιόν και Έντονα Χρώματα

Μην το παρακάνεις. Δεν εννοούμε να φορέσεις το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν με ένα σύνολο μπερδεμένων χρωμάτων color blocking αλλά να συνδυάσεις τα κατάλληλα μοτίβα χρωμάτων στα ρούχα σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα σε ένα έντονο μοτίβο ή ακόμα και ένα εντυπωσιακό τοπ με φωτεινό χρώμα. Αυτή η επιλογή είναι πιο ασφαλής να φορεθεί με κόκκινο κραγιόν. Ένα φόρεμα που μπορείς να επιλέξεις είναι αυτό που σου προτείνουμε από το sugastyle.gr

  1. Το Κόκκινο Κραγιόν και το Floral

Μπορείς να φορέσεις άραγε κόκκινο κραγιόν με το αγαπημένο σου φλοράλ φόρεμα ή τοπ; Η απάντηση είναι ναι. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα μοτίβα και τα χρώματα που έχουν τα λουλούδια έτσι ώστε να δένουν αρμονικά με το κόκκινο χρώμα. Τα φωτεινά χρώματα στο floral μπορούν να συνδυαστούν άψογα με το κόκκινο κραγιόν σου. Αντιθέτως, ένα μαύρο φόρεμα με κιτρινομωβ λουλούδια είναι καλύτερο να αποφύγεις τον συνδυασμό του μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν. Σε κάθε περίπτωση, το κόκκινο κραγιόν και ο συνδυασμός του floral απαιτούν φωτεινά χρώματα και το επικρατέστερο χρώμα θα πρέπει επίσης να είναι ένα μονόχρωμο φωτεινό χρώμα. > Πάτα Εδώ για να βρεις τα πιο Οικονομικά & Ποιοτικά Κραγιόν! Θα τα λατρέψεις!

  1. Συνδύασε το Κόκκινο Κραγιόν με το Λευκό
pws na syndyaseis swsta to kokkino kragion
Πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν

 

Αγαπημένος και διαχρονικός συνδυασμός του κόκκινου κραγιόν είναι το λευκό. Μπορείς να το συνδυάσεις κατάλληλα γιατί εδώ θα φτιάξεις ένα αρμονικό αλλά και αρκετά φωτεινό σύνολο. Και το λευκό και το κόκκινο είναι αρκετά αριστοκρατικά χρώματα και είναι η επιτομή της κομψότητας. Αυτό το σύνολο θα σου φανεί άκρως εντυπωσιακό και σίγουρα ταιριάζει σε όλες μας. Αυτό που μπορείς να κάνεις επίσης είναι να παίξεις με το ασπρόμαυρο εντυπωσιακό σου look και να φορέσεις το ακαταμάχητο κλασικό κόκκινο κραγιόν που θα δώσει ακόμα περισσότερο αέρα στην δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση σου.

  1. Κόκκινο Κραγιόν και Navy Look
pws na syndyaseis swsta to kokkino kragion
Πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν

 

Εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν και εντυπωσιακή ναυτική εμφάνιση. Παίξε με το ναυτικό look και εντυπωσίασε τους πάντες. Μην ξεχάσεις να επιλέξεις navy εμφάνιση με λευκές ρίγες, σκούρες μπλε ή γαλάζιες ακόμα και οι κόκκινες ρίγες είναι μία όμορφη, κομψή επιλογή σε συνδυασμό με το κόκκινο κραγιόν σου.

  1. Φόρεσε το Κόκκινο Κραγιόν με όλα τα Φορέματα

Κλασικό και αγαπημένο κόκκινο κραγιόν. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα φορέματα σου και είναι ιδανική επιλογή κυρίως για τα μονόχρωμα φορέματα. Όποιο μήκος φορέματος και αν επιλέξεις μίνι, μίντι ή μάξι το κόκκινο κραγιόν σου θα δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό και είναι η πινελιά που θα απογειώσει το συνολικό σου outfit. Άκρως εντυπωσιακό μπορεί επίσης να είναι φορώντας το σε ειδικές περιστάσεις όπως γάμο, βάπτιση ή αρραβώνα.   Extra Fashion Tip: Συνδύασε το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν με ένα λευκό πουκάμισο, το αγαπημένο σου τζιν σε καμπάνα ή ίσια γραμμή, ένα ζευγάρι εντυπωσιακές κόκκινες ή nude γόβες ή πέδιλα και ένα κόκκινο blazer!  

πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν
Πως να συνδυάσω σωστά το κόκκινο κραγιόν

 

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.