Fashion
Posted in

2024: Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

2024 koryfaies taseis se magio
Posted in

Ανακαλύψαμε και μοιραζόμαστε μαζί σου όλες τις τελευταίες τάσεις σε μαγιό για το 2024. Μπαίνοντας στο καλοκαίρι υποδεχόμαστε και φέτος μαγιό τα οποία ξεχωρίζουν και είναι οι πιο hot τάσεις για το καλοκαίρι του 2024. Επιλέγοντας τα μαγιό που θα φορεθούν φέτος περισσότερα από άλλα είναι ένας λόγος για να εντυπωσιάσετε στην παραλία!

2024 koryfaies taseis se magio
2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

Αμέτρητη ποικιλία σε μαγιό, οι προτάσεις φέτος όπως και κάθε χρόνο είναι πάρα πολλές όμως ποια πιστεύετε ότι είναι τα μαγιό που ήρθαν απευθείας σαν πρόταση για το καλοκαίρι από τους κορυφαίους σχεδιαστές της μόδας;  

  1. Ποια είναι τα επικρατέστερα χρώματα στα μαγιό του 2024;

Τα χρώματα που παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων σαν την πιο hot τάση του καλοκαιριού είναι το λιλά, το πορτοκαλί – κοραλί, το κίτρινο, το άσπρο-μαύρο, το φούξια και το πράσινο!

2024 koryfaies taseis se magio
2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό
  1. Τι είναι τάση σε υλικά και υφές;

Η μεγαλύτερη τάση του 2024 σε μαγιό είναι τα απαλά βελούδινα υφάσματα, το σατέν και τα υλικά που είναι αναδιπλούμενα. Μαγιό επίσης που έχουν διαφάνειες σε συγκεκριμένα σημεία είναι must have για την καλοκαιρινή σου συλλογή σε μαγιό. Ριπ υφές. Ένα μαγιό που θα ξεχωρίσει φέτος γιατί η υφή του ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο δείχνοντας τον πιο ψηλόλιγνο και κομψό. Είναι ένα σχέδιο σε ύφασμα πιο ανάγλυφο και οι κάθετες ρίγες ταιριάζουν σε κάθε σιλουέτα χωρίς περιορισμό. Επίσης, θα φορεθούν πολύ γκοφρέ παιχνιδιάρικες υφές που έχουν πιο νεανική όψη. Είμαστε σίγουροι ότι θα τις λατρέψεις!  

2024 koryfaies taseis se magio
2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

  Ότι κι αν επιλέξεις μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα εντυπωσιακό καπέλο, γυαλιά ηλίου & αντηλιακή προστασία! Απαραίτητα για την προστασία σου από τον ήλιο!

  1. Εντυπωσιακά σχέδια και μοτίβα που αγγίζουν την υπερβολή
2024 koryfaies taseis se magio
2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

  Φέτος είναι το καλοκαίρι που πραγματικά απαιτεί να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Οι ειδικοί της μόδας πλασάρουν στην αγορά τα πολύ εκκεντρικά μαγιό. Μαγιό δηλαδή με εντυπωσιακά σχέδια, υπέλαμπρα μοτίβα με έμφαση στα γεωμετρικά και τα  fashion art στοιχεία. Μπορείτε να βρείτε μαγιό τα οποία να αναδείξουν την προσωπικότητα σας.

  1. Δώσε προτεραιότητα στην εφηβική σου διάθεση
2024 koryfaies taseis se magio
2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

Επανέρχεται δυναμικά το στυλ σε μαγιό που φορέθηκαν πολύ τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Αυτό σημαίνει ότι στην κορυφή των επιλογών σου είναι τα cut μπικίνι, τα έντονα χρώματα, σχέδια που δημιουργούν αντιθέσεις αποπνέοντας όλο το δυναμισμό. Χαλαρή αλλά και εφηβική διάθεση με πιο νεανική αισθητική. Τα μαγιό με πιο γκοφρέ υφή. Με χρώματα έντονα φωσφοριζέ ή και πιο παλ που αφήνουν τον ρομαντισμό της εφηβείας. Χρώματα όπως είναι όλες οι αποχρώσεις σε παστέλ. Ανοιχτό κίτρινο, baby blue, μωβ – λιλά, ροζ παλ. Καρό σχέδια. Ψηλόμεσα μαγιό αλλά και ολόσωμα είναι το ίδιο εντυπωσιακά!

  1. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά
2024 koryfaies taseis se magio
2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

  Φέτος θα δείτε παντού να κεντρίζουν το ενδιαφέρον οι λεπτομέρειες. Τι εννοούμε; Τα εντυπωσιακά μαγιό της χρονιάς είναι αυτά με τις ενσωματωμένες μη διακριτικές αλυσίδες. Εκείνα που έχουν έντονα δαντέλα ή κεντήματα σε διάφορα σχέδια. Αυτά τα στοιχεία είναι από μόνα τους εντυπωσιακά! Αν θέλεις να δείχνεις ακόμα πιο sexy στην παραλία ένα μαγιό με κρίκους, αλυσίδες, κορδόνια είναι ότι πιο hot μπορείς να επιλέξεις. Επίσης ένα μαγιό μπικίνι μονόχρωμα ή χρωματιστό με σταθερό V αποτελεί μία ασφαλής και πιο κλασική επιλογή.

2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

  Τα γυναικεία μαγιό με έναν ώμο ή τα στράπλες μαγιό παραμένουν σταθερή αξία και φέτος στις επιλογές σου για μία πιο sexy εμφάνιση στην παραλία. Συνδύασε το με κοντό σορτς, παρεό ή εντυπωσιακό καφτάνι.

2024 koryfaies taseis se magio
2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

 

Εδώ σου έχουμε εντυπωσιακές αλυσίδες γυαλών ηλίου για να κλέψεις την παράσταση! Για ρίξε μία ματιά ΕΔΩ!

 

2024 koryfaies taseis se magio
2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

  Φέτος απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στην παραλία με προσωπικό στυλ και αυτοπεποίθηση! Το σώμα σου είναι αυτό που πάνω από όλα χρειάζεται την αποδοχή, την φροντίδα σου αλλά και την αγάπη! Συμφιλιώσου με τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να σε κάνουν να μην απολαύσεις το καλοκαίρι σου και θυμήσου ότι το ζητούμενο είναι να απολαμβάνουμε τη στιγμή! Ο ήλιος και η θάλασσα λοιπόν μας περιμένουν!    

2024 koryfaies taseis se magio
2024 Κορυφαίες τάσεις σε Μαγιό

 

Ακολουθείς τις τάσεις της μόδας; Τότε μείνε μαζί μας!

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.