Fashion
Posted in

Open Heel Γόβες : 3 Τρόποι να τις συνδυάσεις σωστά

open heel goves 3tropoi na tiw syndyaseis swsta
Posted in

Πριν αναλύσουμε για το πώς μπορούμε να συνδυάσουμε σωστά τις open heel γόβες ας δούμε πρώτα γιατί οι γυναίκες τις λατρεύουν.

Ανεξάρτητα από το ύψος του τακουνιού, οι open heel γόβες είναι ένα από τα αγαπημένα είδη γόβας των γυναικών.

Οι γόβες που δεν καλύπτουν δηλαδή τις φτέρνες του ποδιού και μπορούμε να τις βρούμε σε διαφορετικά ύψη τακουνιού, είναι οι γόβες που μπορούν να φορεθούν σε διαφορετικές περιστάσεις ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες μιας και θυμίζουν πριγκιπικό στυλ γόβας. Υπάρχουν διαθέσιμες και κατασκευάζονται από διαφορετικά υλικά όπως είναι τα συνθετικά υφάσματα, υψηλής ποιότητας υλικά ή ακόμα και δέρμα συνθετικό ή γνήσιο. Ιδανικές για κάθε επαγγελματική εμφάνιση και όχι μόνο. Μπορούν να συνδυαστούν κατάλληλα και για βραδινή έξοδο.

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που οι γυναίκες λατρεύουν τις open heel γόβες. Μερικοί από αυτούς είναι επειδή η συγκεκριμένη επιλογή παραμένει στην κορυφή των πιο κομψών αγορών. Η αίσθηση της ανοιχτής, εκτεθειμένης φτέρνας προσδιορίζει μία έντονη αίσθηση θηλυκότητας συνδυάζοντας κατάλληλα και την εντυπωσιακή αλλά προσεγμένη εμφάνιση. Επίσης, ένας ακόμα λόγος που οι γυναίκες αγαπούν τα συγκεκριμένα στυλ τακουνιών είναι επειδή υπάρχουν διαθέσιμα σε ποικιλία σχεδίων. Αμέτρητες επιλογές σε σχέδια και χρώματα. Μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά στιλ ρούχων ακόμα και με τα πιο casual παρέχοντας στην καθημερινότητα στιλ υψηλού επιπέδου. Το πιο δημοφιλές προϊόν υπόδησης μεταξύ της κομψότητας και της εντυπωσιακής εμφάνισης είναι αυτό που θα παρέχει απόλυτη ισορροπία σε κάθε συνδυασμό.

open heel goves 3tropoi na tiw syndyaseis swsta
OPEN HEEL ΓΟΒΕΣ 3 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ

 

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΤΙΣ OPEN HEEL ΓΟΒΕΣ

Ακολούθησε τον οδηγό του sugastyle.gr για να δεις με ποιο τρόπο μπορείς να κάνεις τον πιο σωστό συνδυασμό με τις open heel σου.

  • Επαγγελματικό Look

Η κατάλληλη επιλογή για τα επαγγελματικά look ή τα επαγγελματικά ραντεβού είναι οι open heel γόβες. Οι κλασικές πουκαμίσες ή τα στενά, εφαρμοστά πουκάμισα είναι must επιλογή. Ένα στενό παντελόνι κλασικής γραμμής ή μία pencil φούστα και ολοκληρώνεις αυτή την εμφάνιση με ένα blazer για να κάνεις το look σου πιο επίσημο.

  • Πως να τις φορέσω στην καθημερινή μου βόλτα

Άψογος συνδυασμός στην καθημερινότητα σου με τζιν σορτς, boyfriend jeans, με φαρδιά πουκάμισα ή πουκαμίσες. Συνδύασε τες με casual T-Shirts ή αέρινες, ανάλαφρες μπλούζες. Και τελειοποίησε το σύνολο σου με ένα crossbody τσαντάκι. Χρησιμοποίησε διακριτικά αξεσουάρ ή κρίκους για αξεσουάρ και το look σου είναι έτοιμο.

  • Βραδινή έξοδο και Open Heel γόβες

Για τη βραδινή σου έξοδο τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Οι open heel γόβες προσαρμόζονται άψογα σε κάθε βραδινή έξοδο. Συνδύασε τες σωστά με ένα midi φόρεμα. Πρόσθεσε εντυπωσιακά ή πιο διακριτικά σκουλαρίκια ή ακόμα και κολιέ. Μάζεψε τα μαλλιά σου σε προσεγμένη αλογοουρά αν θέλεις πιο αυστηρό look ή σινιόν ή άφησε τα κάτω ελαφρώς ατημέλητα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με μία επώνυμη τσάντα κι ένα κομψό πανωφόρι σε παλτό αν είναι χειμώνας. Έχουμε και μία εναλλακτική πρόταση για τη βραδινή σου έξοδο. Φόρεσε μία midi φούστα, ένα πουκάμισο σε ότι χρώμα θέλεις και συνδύασε το με τις αγαπημένες σου open heel γόβες. Εδώ επιβάλλονται τα εντυπωσιακά αλλά διακριτικά κοσμήματα. Γυαλιά ηλίου αν είναι πρωί και μία clutch τσάντα.

Όπως καταλαβαίνεις οι αγαπημένες γόβες των γυναικών είναι απαραίτητη επιλογή στις επιλογές υπόδησης σου. Οι open heel γόβες εκτός από το ότι είναι υπέροχες αποτελούν μία διαχρονική αξία μέσα στα χρόνια και είναι η καλύτερη επιλογή των γυναικών γιατί κατατάσσονται σε μία κλασική επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους και να φορεθεί ξανά και ξανά.

 

   

 

 

 

 

 

 

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

 

 

 

 

 

 

 

 

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

 

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.