Fashion
Posted in

2024: Οι τελευταίες τάσεις του Street Style

Posted in

Τι είναι τελικά το λεγόμενο Street Style των γυναικών;

Τι αντιπροσωπεύει αυτό το τόσο διαδομένο στυλ μόδας και γιατί οι γυναίκες το λατρεύουν; Όλη η μαγεία του street style κρύβεται στο γεγονός ότι πλασάρεται ως κάτι αυθεντικό. Το street style δημιουργήθηκε από τις γυναίκες για τις γυναίκες και αυτός είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους που λατρεύτηκε τόσο πολύ. Φυσικά οι γυναίκες συνεχίζουν να το λατρεύουν για αμέτρητους λόγους που θα αναλύσουμε πιο κάτω. Κράτα όμως ότι αυτό το στυλ μόδας δεν δημιουργήθηκε από κάποιον σχεδιαστή μόδας ή expert του χώρου. Αυτό το στυλ δεν προήλθε καν από τον κόσμο της μόδας.

 

όλες οι τάσεις του street style
όλες οι τάσεις του street style

Αντιπροσωπεύει την ανάγκη των γυναικών να αυτοεκφραστούν κυρίως χωρίς κανόνες μόδας. Κάθε γυναίκα λοιπόν μπορεί να προσαρμόσει το στυλ της και να εκφράσει τη μοναδικότητα της γίνοντας η ίδια σχεδιάστρια.

Είναι το στιλ αυτοέκφρασης λοιπόν που μέσα από αυτό οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο παραθέτουν την δική τους άποψη σε συνδυασμούς και προβάλλουν με αυτό τον τρόπο την προσωπικότητα τους προς τα έξω.

Το street style σε αντίθεση με αυτό που επικρατεί μέχρι στιγμής σαν φιλοσοφία στον κόσμο της μόδας, λειτουργεί αντίστροφα. Αντί το κοινό να έχει επιρροή από τις τάσεις που προτείνουν οι σχεδιαστές συμβαίνει το αντίθετο.

Οι σχεδιαστές έχουν αρκετή επιρροή από το κοινό και εμπνέονται από τις στυλιστικές εμφανίσεις του «δρόμου». Έτσι, είναι πηγή έμπνευσης για εκείνους για να δημιουργήσουν αλλά και να παρουσιάσουν νέες συλλογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες που παρουσιάζει το κοινό. Ήταν απαραίτητο να υπάρχει αυτό το στιλ γυναικών που θα διαφοροποιηθεί από τα τετριμμένα στιλ στον χώρο της μόδας.

Το βασικό χαρακτηριστικό του Street Style είναι η προβολή ενός στυλ που είναι ανθρωποκεντρικό αλλά και εξατομικευμένο. Δεν υπάρχουν κανόνες και δεν ακολουθείς συγκεκριμένο μοτίβο μόδας. Δημιουργείς ο ίδιος τη μόδα με σκοπό να εμπνεύσεις και το υπόλοιπο γυναικείο κοινωνικό σύνολο. Παρά το ότι το Street Style κερδίζει συνεχώς έδαφος, είναι ένα στιλ που εξελίσσεται συνεχώς και αγαπιέται όλο και περισσότερο.

Μετά από έρευνα εμείς στο sugastyle.gr θα σε βοηθήσουμε και θα σου παρουσιάσουμε τις τελευταίες τάσεις του Street Style για να σε βοηθήσουμε να προσαρμόσεις και το δικό σου στιλ:

 

  1. Εντυπωσιακά Αξεσουάρ

Τα εκκεντρικά αξεσουάρ κλέβουν την παράσταση. Η μεγαλύτερη τάση στο street style είναι τα εντυπωσιακά αξεσουάρ, εκείνα δηλαδή που δεν περνάνε απαρατήρητα. Οπότε, μη διστάσεις να φορέσεις πολύχρωμα ή μεγάλα γυαλιά ηλίου, εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή φουλάρια με έντονα χρώματα.

  1. Κοντά Κομμένα Παντελόνια

Αν κάτι μας εντυπωσίασε είναι η τάση στα κοντά κομμένα παντελόνια. Τα λεγόμενα Cropped παντελόνια, τα οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και φυσικά ταιριάζουν εξίσου και με τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια αλλά και με τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα σου. Αν ένα κομμάτι αποτελεί must have για το street style είναι η επιλογή αυτών των παντελονιών.

  1. Άνετα Φορέματα

Φέτος θα φορεθούν πολύ τα αέρινα, ρομαντικά φορέματα. Φορέματα που έχουν λεπτές τιράντες και είναι ότι χρειάζεσαι για τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Επιστρέφουν δυναμικά λοιπόν και μπορείς να τα συνδυάσεις είτε με σανδάλια είτε με ψηλοτάκουνα. Ένας πιο casual αλλά και μοντέρνος συνδυασμός παραμένουν τα sneakers.

  1. Φόρεσε Τα Αθλητικά Σου Ρούχα

Σου προτείνουμε να κρατήσεις ότι έχεις σε oversized και να είναι από τις πρώτες σου επιλογές φέτος μιας και αποτελούν την απόλυτη τάση για το street style. Το στιλ αυτό άλλωστε προσδιορίζει την άνεση. Φούτερ, ζακέτες, tshirts αλλά και φόρμες θα πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή. Δημιούργησε λοιπόν στιλ με βασικό χαρακτηριστικό την άνεση.

  1. Ανάδειξε Τις Ωμοπλάτες

Η τάση φέτος προστάζει μπλούζες και φορέματα με υπερβολικά ανοίγματα έτσι ώστε οι ωμοπλάτες να είναι εκτεθειμένες. Αυτή η επιλογή και η τάση θεωρείται άκρως κολακευτική και αναδεικνύει την θηλυκότητα.

  1. Μεταλλικές Υφές

Φέτος πρωταγωνιστούν τα λαμπερά υφάσματα. Οι μεταλλικές υφές είναι από τις πρώτες επιλογές και την παράσταση κλέβουν τα εντυπωσιακά, αστραφτερά φορέματα δίνοντας μία πιο glam εκδοχή στο street style. Μην ξεχνάς ότι πρέπει να προσαρμόσεις το στιλ σε αυτό που αντιπροσωπεύει τις δικές σου ανάγκες. Αυτό το στιλ είναι εδώ για να αναδείξει κυρίως την δική σου δημιουργικότητα, την δική σου προσωπικότητα.

όλες οι τάσεις του street style
όλες οι τάσεις του street style

 

 

 

 

Ελπίζουμε και αυτή τη φορά να βρήκες τις προτάσεις μας χρήσιμες, Μείνε στην παρέα μας για περισσότερα!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

 

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ανανεώνουμε Συνεχώς Τις Συλλογές Μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.