Fashion
Posted in

Tips για να φορέσεις σωστά το στράπλες top

tips για να φορέσεις τα στράπλες τοπς από το πρωί ως το βράδυ
Posted in

Μπαίνοντας στην Άνοιξη δε θα μπορούσαμε να μην παραδεχτούμε ότι ένα ρούχο που παραμένει επίκαιρο και φέτος είναι το στράπλες τοπ. Αποτελεί αν όχι το δημοφιλέστερο, ένα από τα πιο δημοφιλή ρούχα της δεκαετίας του ’90 και του ’00. Τα τελευταία χρόνια τα strapless tops έχουν επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο και όχι άδικα μιας και κατατάσσονται πλέον στην κλασική επιλογή των ενδυματολογικών μας προτιμήσεων.

Αν θα έπρεπε να αποδώσουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα τους σαν ρούχο σε σύγκριση με άλλα είναι η αδιαμφισβήτητη πολυμορφία τους. Αυτό που διαφοροποιείται μέσα στις δεκαετίες αλλά και στο πέρασμα των χρόνων είναι ότι πλέον υπάρχει μία εξέλιξη πάνω στον τρόπο κατασκευής τους αλλά κυρίως στην ποικιλία που παρέχεται στην αγορά σε υφάσματα, σχέδια αλλά και άλλες λεπτομέρειες που το καθιστούν κατάλληλο για να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε κάθε περίσταση.

Οι σχεδιαστές μόδας έχοντας την τάση να προσφέρουν πλέον όλο και περισσότερες προτάσεις που προσεγγίζουν την βιώσιμη μόδα διαθέτουν στην αγορά στράπλες τοπ κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά αλλά και ανακυκλωμένα υφάσματα. Αυτό αποτελεί μία καλή εναλλακτική πρόταση για όλους όσους θέλουν να πραγματοποιούν την αγορά των ρούχων τους με μία πιο συνειδητή προσέγγιση.

Γιατί να επιλέξεις ένα στράπλες τοπ;

Η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Ο πιο βασικός λόγος για να επιλέξεις ένα στράπλες τοπ είναι φυσικά γιατί ανήκει σε ένα πολύπλευρο κομμάτι που μπορεί να φορεθεί σε όλη τη διάρκεια της μέρας, με πολλαπλούς συνδυασμούς. Είναι μία επιλογή που πραγματικά λειτουργεί βοηθητικά στην γκαρνταρόμπα σου γιατί προσαρμόζεται σε κάθε προσωπικό στιλ.

Ο αμέσως επόμενος λόγος είναι η διαχρονικότητα του. Το ρούχο αυτό επανέρχεται συνεχώς στη μόδα ακριβώς επειδή είναι διαχρονικό. Αυτό σημαίνει ότι αποτελεί μία κλασική επιλογή μέσα στο χρόνο γιατί μπορεί να φορεθεί ξανά και ξανά.

Το στράπλες τοπ έχει επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό: Αφήνει τους ώμους ακάλυπτους, κολακεύει το σώμα και κυρίως προσδιορίζει μία θηλυκότητα στο ντύσιμο μας. Κάνε άπειρους συνδυασμούς, φόρεσε το με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αναδείξεις το δικό σου στιλ!

Φόρεσε το Strapless top σωστά!

Tips για να κάνεις συνδυασμούς

  • Στράπλες τοπ και παντελόνια

Φόρεσε το με όλα τα παντελόνια σου. Χωρίς περιορισμό σε υφές και σχέδια. Το αγαπημένο μας στράπλες τοπ έρχεται για να αποδείξει ότι είναι ένα κομμάτι που θα λατρέψεις ακριβώς επειδή μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα παντελόνια σου σε οποιοδήποτε σχέδιο. Φυσικά η πιο δυνατή επιρροή του είναι ο συνδυασμός του με καμπάνα μιας και προσδιορίζει την περίοδο της μεγαλύτερης τάσης που είχε στη δεκαετία του ’90 και του ’00.

  • Φόρεσε το με φούστες

Τόλμησε να πειραματιστείς με όλα τα μήκη σε φούστες. Φόρεσε το κυρίως για τη βραδινή σου έξοδο εάν θέλεις ένα εντυπωσιακό look. Το στράπλες τοπ δείχνει sexy αλλά όχι πρόστυχο. Συνδύασε το σωστά φορώντας το με μία μίνι ή μίντι φούστα. Κολακεύει αρκετά το σώμα και φυσικά είναι μία προσεγμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση. Συνδύασε το με τα ψηλοτάκουνα σου ή με χαμηλό σανδάλι.

  • Φόρεσε το με τις φόρμες σου

Ναι, καλά άκουσες. Ο συνδυασμός των στράπλες με τα αθλητικά μας ρούχα δίνουν μία άκρως θηλυκή εκδοχή στο ντύσιμο. Εάν λοιπόν ο λόγος που λατρεύεις τις φόρμες σου δεν είναι ότι τις φοράς μόνο στο γυμναστήριο και έχεις υιοθετήσει την πιο αθλητική εμφάνιση τότε μπορείς να συνδυάσεις οποιαδήποτε φόρμα σου με ένα στράπλες τοπ. Το αποτέλεσμα είναι μία προσεγμένη εμφάνιση με πολλά στοιχεία θηλυκότητας αλλά και άνεσης ταυτόχρονα.

  • Συνδυασμός των σορτς ή των βερμούδων με τα στράπλες

Μην ξεχάσεις ότι έχεις μία ακόμα εντυπωσιακή επιλογή. Φόρεσε το αγαπημένο σου στράπλες με τα σορτς και τις βερμούδες σου. Ένα blazer από επάνω θα κάνει την διαφορά και ειδικά αν το φορέσεις σε έντονο χρωματισμό.

Τα παπούτσια είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και θα προσδιορίσουν την περίσταση. Φυσικά τα στράπλες τοπ φοριούνται με όλα τα παπούτσια!

tips για να φορέσεις τα στράπλες τοπς από το πρωί ως το βράδυ

Με τι αξεσουάρ συνδυάζεται το στράπλες;

Αν κάτι μπορούμε να πούμε ότι θέλει ιδιαίτερη βαρύτητα στο συνδυασμό αυτό είναι τα αξεσουάρ. Ακριβώς επειδή είναι ένα ρούχο που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους, οι περισσότερες από εμάς δεν γνωρίζουν πώς να το συνδυάσουν σωστά με τα αξεσουάρ. Σου έχουμε λοιπόν εντυπωσιακές αλλά και μελετημένες προτάσεις στο τι να επιλέξεις σε αξεσουάρ!

  • Τι Σκουλαρίκια να επιλέξω;

Είσαι ανάμεσα σε μεγάλα σκουλαρίκια και πολύ μικρά; Τότε επίλεξε τα μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια για ένα βραδινό look. Τόλμησε να φορέσεις τους αγαπημένους σου κρίκους. Επίσης, υιοθέτησε αυτό το look με στράπλες και την φαρδιά σου φόρμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την πιο θηλυκή εκδοχή που συνδυάζει σωστά τις αντιθέσεις.

  • Να φορέσω Κολιέ;

Η σωστή επιλογή εδώ είναι να φορέσεις ένα κολιέ σε πολλά επίπεδα. Δηλαδή, ένα κολιέ με πολλές λεπτές σειρές σε αλυσίδες είναι ιδανικό. Εδώ μπορείς να φορέσεις όμως μικρά διακριτικά σκουλαρίκια εάν θέλεις. Πρόσεξε την επιλογή στα σκουλαρίκια σου να μην είναι κάτι μη διακριτικό. Εάν επιλέξεις μεγάλα σκουλαρίκια καλό είναι να αποφύγεις να φορέσεις και κολιέ. Αν επιλέξεις να φορέσεις και κολιέ τότε θα πρέπει να είναι κάτι πάρα πολύ διακριτικό.

  • Τι γίνεται με τα Βραχιόλια;

Συνδύασε τα σωστά και όταν λέμε σωστά εννοούμε ότι ένα βραχιόλι δεν είναι αρκετό. Ακριβώς επειδή μένουν ακάλυπτοι οι ώμοι σου και τα χέρια σου είναι εκτεθειμένα, γυμνά, καλό είναι να φορέσεις πολλά μαζεμένα βραχιόλια και σε αυτή την περίπτωση να αποφύγεις τα υπόλοιπα φανταχτερά αξεσουάρ. Να αφήσεις το χέρι σου να τραβάει την προσοχή.

Ποια είναι η πιο σωστή επιλογή Τσάντας για να κάνω σωστό συνδυασμό με το στράπλες τοπ μου;

Εδώ θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή. Η ιδανική επιλογή για μία βραδινή έξοδο είναι μία μεγάλη σε μέγεθος τσάντα ή σχετικά μεσαίο μέγεθος. Αντιθέτως, για ένα casual ντύσιμο σου προτείνουμε μία crossbody τσάντα.

Συνδύασε σωστά το strapless top από το sugastyle.gr
tips για να φορέσεις τα στράπλες τοπς από το πρωί ως το βράδυ

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.