Fashion
Posted in

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024: Ποια Χρώματα Θα Φορεθούν

anoixi kalokairi 2024 poia xrwmata tha forethoun
Posted in

 

Είσαι στο κατάλληλο μέρος για να μιλήσουμε για χρώματα. Για την ακρίβεια θα αναλύσουμε όλα τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος σε ρούχα την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024.

Στα αγαπημένα χρώματα που θα φορεθούν λοιπόν φέτος, εκτός από τα χρώματα που επικρατούν στις επιλογές μας στα ρούχα, θα σας παρουσιάσουμε και χρώματα που θα φορεθούν στο μακιγιάζ. Ποια είναι τα επικρατέστερα χρώματα που θα μπορείς να επιλέξεις στο μακιγιάζ σου σε συνδυασμό με τα ρούχα σου;

Εδώ λοιπόν έχουμε έναν πλήρη οδηγό που θα σου δώσει όλες τις συμβουλές για να κάνεις αγορές παραμένοντας στη μόδα και στα μεγαλύτερα fashion trends του 2024.

Τι Χρώματα θα επικρατούν φέτος την Άνοιξη και το Καλοκαίρι στα ρούχα;

Όπως είναι γνωστό, υπάρχει ενδεχόμενο σε κάθε πολιτισμό τα χρώματα κάθε εποχή να διαφέρουν και είναι λογικό γιατί κάθε πολιτισμός μπορεί να είναι επηρεασμένος από τις δικές του διαφορετικές τάσεις αλλά και από την κουλτούρα. Όμως εμείς στο sugastyle.gr θα αναδείξουμε όλα τα χρώματα που επικρατούν στο παγκόσμιο φάσμα της μόδας για φέτος και θα παρουσιάσουμε τις κοινές τάσεις, έτσι ώστε να μπορέσεις να δεις ποια είναι τα επικρατέστερα χρώματα αλλά και να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές για εσένα.

Έχε υπόψη σου ότι οι προτάσεις σε χρώματα φέτος αντιπροσωπεύουν τη ζωντάνια, τη ζωηράδα, τη φρεσκάδα αλλά και την αύρα που φέρει κάθε εποχή.

  • Ζωηρό, Έντονο Ροζ

Ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024. Το ροζ θα φορεθεί πολύ και σε όλες τις εκδοχές του. Είναι ένα χρώμα άλλωστε που παραμένει σταθερή αξία επιλογής σε αυτές τις εποχές. Αποπνέει θηλυκότητα αλλά και πηγαίο ρομαντισμό.

anoixi kalokairi 2024 poia xrwmata tha forethoun
  • Κοραλί

Αγαπημένο χρώμα καλοκαιριού και φέτος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Προσθέτει άκρως καλοκαιρινή εκδοχή και διάθεση μιας και το χρώμα αυτό είναι αρκετά έντονο και φωτεινό.

  • Μπλε Αποχρώσεις

Όλες οι αποχρώσεις του μπλε, βρίσκονται φέτος στο επίκεντρο. Ήταν από τις μεγαλύτερες προτάσεις στην Εβδομάδα Μόδας και καθόλου τυχαία μιας και ακολουθείτε πιστά και η τάση του τζιν.

  • Φωτεινό Κίτρινο

Το κίτρινο είναι από τα πιο δημοφιλή χρώματα. Κλέβει τις εντυπώσεις και φέτος το καλοκαίρι, είναι ιδανικό να φορεθεί σε μαυρισμένα σώματα.

  • Έντονο Πράσινο

Το πράσινο είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα. Είναι ένα χρώμα όμως που θα συναντήσουμε πολύ στις ενδυματολογικές προτάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024. Είναι ένα χρώμα που αντιπροσωπεύει έντονα όλα τα στοιχεία της φύσης, της φρεσκάδας και της νιότης.

  • Χρυσό

Το χρυσό φέτος επικρατεί παντού και έχει πρωταγωνιστική θέση στο χώρο της μόδας. Οι προτάσεις σε χρυσά ρούχα αμέτρητες όπως σε φορέματα, παντελόνια ή μπλούζες. Το χρυσό ήταν πρώτη επιλογή ωστόσο και στα αξεσουάρ όπως και στα παπούτσια.

  • Baby Blue

Και τέλος, ένα από τα χρώματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην Εβδομάδα Μόδας ήταν το εντυπωσιακό baby blue σε παστέλ απόχρωση. Το επικρατέστερο χρώμα σχεδόν σε όλα τα αξεσουάρ αλλά και σε παπούτσια από τους περισσότερους οίκους μόδας. Οπότε ο συνδυασμός μιας τσάντας σε baby blue με ένα κίτρινο φόρεμα ή παντελόνι είναι ότι πιο hot μπορείς να φορέσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024.

Ποιες είναι οι επικρατέστερες προτάσεις μακιγιάζ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024;

Εκτός από τα ρούχα είναι σημαντικό να αναδείξουμε και τις τάσεις στο μακιγιάζ για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις styling. Όπως κάθε Άνοιξη και Καλοκαίρι βγαίνουν και οι νέες τάσεις του μακιγιάζ με τους ειδικούς της μόδας να δημιουργούν εντυπωσιακά looks και να σου προτείνουν προϊόντα που μπορείς να φορέσεις έτσι ώστε να διασφαλίσεις το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η τάση στο μακιγιάζ που επικρατεί φέτος είναι τα έντονα χρώματα και η φυσική λάμψη αντίστοιχα. Πως γίνεται αυτό; Σου έχουμε βήμα βήμα το πως πρέπει να προσέξεις το κάθε σημείο του προσώπου σου μεμονωμένα έτσι ώστε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα:

Φυσική Επιδερμίδα

Όσο πιο φυσική φαίνεται η επιδερμίδα σου τόσο πιο καλά. Για να έχεις λαμπερή επιδερμίδα που αποπνέει μία φρεσκάδα αλλά και φυσικότητα θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά τον καθαρισμό αλλά και την ενυδάτωση σου. Σημαντικό ρόλο στο να επιτύχεις μία φυσική, υγιή επιδερμίδα θα παίξει η κατανάλωση νερού. 1/5 με 2 λίτρα νερό την ημέρα θα σου χαρίσει άμεσα αποτελέσματα στη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Επίσης σου προτείνουμε όλη τη σειρά για τον σωστό καθαρισμό του προσώπου:

  1. Gel Καθαρισμού προσώπου

Fresh Line Λεμονόχορτο Ρυθμιστικό Τζελ Καθαρισμού με πορτοκάλι & τσαγόδεντρο 220ml

Συστατικά:
Βιταμίνη C, Τεϊοδεντρο, Βιταμίνη E, Προβιταμίνη B5/Πανθενόλη, Πορτοκάλι, Λεμονόχορτο, Τσάι τζινσένγκ

Ήπιο καθαριστικό τζελ προσώπου που προσφέρει βελούδινο αφρό, αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση. Ειδικά σχεδιασμένο για μικτό / λιπαρό δέρμα

  • Καθαρίζει αποτελεσματικά τους ρύπους, το υπερβολικό σμήγμα και το μακιγιάζ αφήνοντας το δέρμα καθαρό, φρέσκο, μαλακό και εξισορροπημένο
  • Το αιθέριο έλαιο από τσαγόδεντρο καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια που προκαλούν ακμή, ενώ συμβάλει στη μείωση της ερυθρότητας και των ερεθισμών
  • Το αιθέριο έλαιο από πορτοκαλί αναζωογονεί ακόμα και το πιο θαμπό δέρμα, ενώ το τσάι ginseng προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία
  • Το σύμπλεγμα βιταμινών Β3, Β5, Β6, C και Ε έχει ευεργετική και προστατευτική δράση στο δέρμα.

2. Peeling προσώπου για βαθύ καθαρισμό

Fresh Line ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ Απολεπιστικό Προσώπου 75ml

Συστατικά:
Αμύγδαλο, Λεμονόχορτο, Λάδι ελιάς, Πορτοκάλι, Τεϊοδεντρο, Ηλίανθος

  • Απολεπιστικό προσώπου για μεικτές/ λιπαρές επιδερμίδες που καθαρίζει σε βάθος, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. 
  • Βελτιώνει την επιδερμίδα και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος.
  • Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ τα έλαια τσαγιόδεντρου & λεμονόχορτου διατηρούν το δέρμα καθαρό και προλαμβάνουν τη βακτηριακή ανάπτυξη.
  • Το κουκούτσι ελιάς απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και το σαλικυλικό οξύ διεισδύει και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους.
  • Η περιεκτικότητά του σε μενθόλη χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας!

3. Τονωτική Λοσιόν

Fresh Line ΗΡΑ Τονωτική Λοσιόν 220ml

Απαλή τονωτική λοσιόν με αντιγηραντικά δραστικά που ολοκληρώνει τη διαδικασία του καθαρισμού και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχθεί τη βασική ρουτίνα περιποίησης.

Εμπλουτίζεται με εκχύλισμα από θαλάσσιο φύκι, που προστατεύει το δέρμα από τις συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Το 3D υαλουρονικό οξύ προσδίδει ένα άμεσο boost ενυδάτωσης, ενεργώντας ως το πρώτο στρώμα υδάτωσης στην περιποίηση της επιδερμίδας και συμβάλλει στην απορρόφηση της ενυδατικής κρέμας.

Εμπλουτίζεται με καταπραϋντική βισαβολόλη & σύμπλεγμα βιταμινών που προστατεύουν το δέρμα.

Χωρίς οινόπνευμα, δεν ερεθίζει, δεν ξηραίνει, με καταπραϋντική δράση.

 

4. Ορό λάμψης προσώπου

Mastic Origins Hydrative Drops Ορός προσώπου-βαθιάς ενυδάτωσης 30ml

Συστατικά: 100% ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Σπιρουλίνα & Μαστίχα

Όρος ταχείας ενυδατικής δράσης, που διατηρεί και αυξάνει τα υδατικά αποθέματα. Η Σπιρουλίνα  έχει δράση στην περιφερική κυκλοφορία , αυξάνοντας την οξυγόνωση των κυττάρων με αποτέλεσμα να συσφίγγει το δέρμα και ταυτόχρονα η υψηλή της περιεκτικότητα σε βιταμίνες ενυδατώνει την επιδερμίδα .Το σύμπλεγμα καφεΐνης-λεκιθίνης ηρεμεί την επιδερμίδα και μειώνει τους τοπικούς ερεθισμούς, ενώ το σύμπλεγμα της καφεΐνης με τα φωσφολιπίδια συσφίγγει και τονώνει το δέρμα. Το σογιέλαιο σε συνδυασμό με το εκχύλισμα σόγιας, και την μαστίχα ηρεμούν την επιδερμίδα, δίνοντας της βελούδινη και μαλακή όψη.

5. Ενυδατική κρέμα προσώπου

Olivin Ενυδατική Κρέμα Προσώπου με υαλουρονικό οξύ και αλόη 50ml

Συστατικά: Αλόη, Υαλουρονικό οξύ, Λάδι ελιάς, Βιταμίνη E

Βοηθά στην διατήρηση επιπέδων υγρασίας του δέρματος

[Χυμός αλόης + Εκχύλισμα αγγουριού + Ελληνικό Βιολογικό Λάδι Ελιάς]

Καταπραΰνει από τους ερεθισμούς

[Προβιταμίνη Β5]

Ενυδατώνει & αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος

[Υαλουρονικό οξύ + Βιταμίνη Ε]

 

6. Ενυδατική κρέμα ματιών

NYSSOS Ενυδατική-συσφικτική κρέμα ματιών & χειλιών 15ml

Συστατικά: Σταφύλι, Λάδι ελιάς, Προβιταμίνη B5/Πανθενόλη, Καφεϊνη, Αγγούρι

Με βιολογικό λάδι ελιάς που ενυδατώνει, καφεΐνη που βελτιώνει την όψη των μαύρων κύκλων και εκχύλισμα αγγουριού που μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Άνοιξη Καλοκαίρι 2024 Ποια χρώματα θα φορεθούν

Περνάμε στο επόμενο στάδιο που είναι το μακιγιάζ και για φυσική επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα και υγεία σου προτείνουμε να δοκιμάσεις όχι κάποιο βαρύς κάλυψης make up αλλά να χρησιμοποιήσεις ένα ελαφρύ foundation ή μία κρέμα BB. Αυτές οι κρέμες με λίγο χρώμα είναι ιδανικές γιατί αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνέει. Προσφέρουν ταυτόχρονα εντατική ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία αλλά και ελαφριά κάλυψη. Αφήνουν φυσικό αποτέλεσμα.

Πολύχρωμες, Έντονες Σκιές

Τα μάτια πρέπει να αναδειχθούν και η μεγαλύτερη τάση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024 σε σκιές είναι τα χρώματα μπλε, πράσινο αλλά και κίτρινο. Τολμήστε να εφαρμόσετε έντονες σκιές που δίνουν ζωντάνια στο βλέμμα. Σας προτείνουμε την αγαπημένη μας παλέτα, η οποία είναι άκρως Ανοιξιάτικη και Καλοκαιρινή επιλογή ( Πάτα εδώ!) Μη φοβηθείτε να παίξετε με τα έντονα χρώματα!

Φυσικά Φρύδια

Μπορεί αρκετά χρόνια να ήταν στη μόδα τα ζωγραφιστά φρύδια όμως επιστρέφει η φυσικότητα σε όλο το μεγαλείο της. Πλέον τα φρύδια παραμένουν φυσικά αν και πυκνά και αυτό που μπορείς να κάνεις για να τα τονίσεις είναι να χρησιμοποιήσεις ένα διάφανο gloss με ενυδατικά στοιχεία για φρύδια. Εκτός λοιπόν από το ότι θα τα χτενίσεις και θα τα κατευθύνεις στο σχήμα που θέλεις, θα τα ενυδατώσεις παράλληλα.

Ροδαλά, Υγιή Μάγουλα

Συνεχίζουμε να παίζουμε με τη φυσικότητα στο μακιγιάζ τονίζοντας τα μάγουλα μας με το χρώμα της υγείας. Σου προτείνουμε να επιλέξεις ρουζ τα οποία θα τονίσουν τα μάγουλα σου τόσο όσο. Το καλοκαίρι μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και τα bronze χρώματα σε ρουζ. Καθώς επίσης και οι λάμψεις συνεχίζουν να είναι must μέσα από τα highlighter.

Εντυπωσιακά, Φωτεινά Χείλη

Εντυπωσιακά χείλη που σαγηνεύουν. Παίξε με όλα τα καλοκαιρινά χρώματα και μη διστάσεις να φορέσεις αυτά που είναι στην πρώτη επιλογή των τάσεων για φέτος, όπως είναι όλες οι αποχρώσεις του ροζ, του κοραλί, του φούξια και του κόκκινου. Τελειοποιούμε το μακιγιάζ μας με ένα από αυτά τα εντυπωσιακά χρώματα σε χείλη και ενισχύουμε την θηλυκότητα μας.

Όλες οι τάσεις της μόδας για φέτος προστάζουν έντονα, εντυπωσιακά χρώματα.

Αυτό που θέλουμε και οφείλεις να θυμάσαι όμως είναι ότι μπορείς πάντα να προσαρμόζεις την μόδα στο δικό σου προσωπικό στυλ. Μπορείς να υιοθετήσεις στοιχεία και να τα συνδυάσεις κατάλληλα με τις δικές σου ανάγκες. Σημασία πάνω από όλα είναι να νιώθεις άνετα μέσα από κάθε επιλογή σου. Είτε αυτό είναι σε ρούχα είτε σε μακιγιάζ. Κάνε συνδυασμούς που σε εκφράζουν και φόρεσε ρούχα που σε αντιπροσωπεύουν. Δημιούργησε μακιγιάζ με χρώματα που αγαπάς και τεχνικές που πραγματικά ταιριάζουν στην προσωπικότητα σου. Η δική μας πρόταση είναι να πειραματίζεσαι γιατί με αυτό τον τρόπο θα εξελιχθείς στην εμφάνιση σου απλά πρώτα από όλα ότι και αν επιλέξεις θα πρέπει να σε κάνει να είσαι ο εαυτός σου και να νιώθεις άνετα.

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.