Fashion
Posted in

Xειμώνας 2023 – 2024: Όλα τα Fashion Trends

Χειμώνας 2023 - 2024: Όλα τα Fashion Trends
Posted in

ΤΑ FASHION TRENDS ΤΟΥ 2023 – 2024

Χειμώνας 2023 - 2024: Όλα τα Fashion Trends

Ο χειμώνας είναι εδώ σηματοδοτώντας τις κορυφαίες τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν το 2023 και το 2024. Πάμε να δούμε τι πραγματικά λάτρεψαν και τι ακριβώς μας προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας!

Μία απολαυστική σειρά από τάσεις της μόδας λοιπόν που κατά βάση έχουν έναν και μόνο συνδυασμό: Την κομψότητα, την βιωσιμότητα και την άνεση! Εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο στις προτάσεις τους, η παρουσίαση τους έχει μία μοναδικότητα όσο αναφορά την ποικιλομορφία αλλά και την βιωσιμότητα προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να προωθηθεί ο διαφορετικός τρόπος ζωής αλλά και να καλυφθούν διαφορετικά ενδυματολογικά γούστα. Η διαφορετικότητα γίνεται αφετηρία και σημαντική πηγή έμπνευσης για όλους τους δημιουργούν.

Η βιομηχανία της μόδας αγκαλιάζει σταδιακά τη διαφορετικότητα σε κάθε επίπεδο ζωής. Αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα κυρίως σε πολιτιστικό επίπεδο και για αυτό το λόγο μέσα από μία ευρύτερη γκάμα επιλογών ανοίγει την ποικιλία σε μεγέθη, χρώματα και στυλ προσπαθώντας να ικανοποιήσει κάθε απαιτητική και μη ανάγκη. Οι πασαρέλες αλλά και κορυφαίες διαφημιστικές καμπάνιες προωθούν όλο και περισσότερο διαφορετικό στυλ σωματότυπων αναδεικνύοντας ολοένα και περισσότερο την αποδοχή της διαφορετικότητας. Αυτός ο τρόπος παρουσίασης που χαρακτηρίζεται προοδευτικός είναι ουσιαστικά ένας μετασχηματισμός, μία επανεκκίνηση στο χώρο της μόδας προτρέποντας το κοινό να αγγίξει όλο και περισσότερο το άπιαστο όνειρο της πασαρέλας και των διαφημίσεων ανεξάρτητα από το πως φαίνεται κάποιος μέσα από προσωπικές και ενδυματολογικές επιλογές.

Χειμώνας 2023 - 2024: Όλα τα Fashion Trends

Στο επίκεντρο η βιώσιμη μόδα!

Είναι γεγονός ότι πλέον μιλάμε για εναλλακτικές επιλογές μόδας. Οι πιο εμφανείς τάσεις του χειμώνα για φέτος έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την βιωσιμότητα των ρούχων και με τον τρόπο που προσεγγίζουν οι καταναλωτές αλλά και οι σχεδιαστές φιλικές και πιο συνειδητοποιημένες προς το περιβάλλον επιλογές. Η οικολογική συνείδηση αλλά και σχεδόν εξαναγκαστική αγκαλιά προς το περιβάλλον μας καθιστούν λίγο πολύ υπεύθυνους όλους στο πως αντιμετωπίζουμε το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής. Οι δημιουργοί λοιπόν δεν θα μπορούσαν να παραβλέψουν αυτόν τον σημαντικό παράγοντα επιρροής που αγγίζει κάθε στάδιο της ζωής μας πλέον και διευρύνουν τις τάσεις μέσα από μία πιο προσεγμένη προσέγγιση.

Χειμώνας 2023 - 2024: Όλα τα Fashion Trends

Διαφορετικές υφές!

Ζεστές επιλογές σε υφές και πάντρεμα των υφασμάτων. Φέτος επικρατεί μία ανάμειξη, ένα ταίριασμα διαφορετικών υλικών για να δώσουν ένα εναλλακτικό αλλά και διαφορετικό αποτέλεσμα κάνοντας και τα ρούχα οπτικά να φαίνονται πιο ιδιαίτερα και μοναδικά. Τα χοντρά πλεκτά, το τζιν, το βελούδο, το δέρμα αλλά και το σουέτ είναι μερικά από τα υφάσματα που θα φορεθούν πολύ φέτος!

Το δέρμα όμως είναι αυτό που καλύπτει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της βιομηχανικής μόδας και αυτόν τον χειμώνα θα το δούμε όσο ποτέ άλλοτε γιατί δεν περιορίζεται μόνο σε σακάκια, παλτό και μπότες. Το δέρμα πλέον επικρατεί παντού: Σε φορέματα, φούστες σε όλα τα μήκη, κομμάτια σε μπλούζες αλλά και σε αξεσουάρ. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι η βιομηχανία της μόδας αρχίζει να δίνει εναλλακτικές επιλογές δέρματος που είναι vegan. Δέρμα δηλαδή που παντρεύει τη μόδα και την βιωσιμότητα παρέχοντας την αίσθηση του γνήσιου δέρματος χωρίς να είναι. Οι υφές των δερμάτων αυτών είναι από υψηλής ποιότητας υλικά αφήνοντας την ίδια αίσθηση της πολυτελής εμφάνισης που χαρακτηρίζει το γνήσιο δέρμα. Η δερμάτινη επένδυση λοιπόν ποτέ άλλοτε δεν ήταν πιο φιλική και προσεγμένη.

Τα επικρατέστερα χρώματα!

Μπορεί ακόμα και το 2023 – 2024 να παραμένουν τα έντονα χρώματα στη μόδα κεντρίζοντας και φέτος το ενδιαφέρον όμως και οι ουδέτεροι τόνοι δεν μένουν στην αφάνεια. Φέτος επικρατούν και κερδίζουν ακόμα περισσότερο έδαφος στο χώρο της μόδας. Επανέρχονται δυναμικά λοιπόν και οι ουδέτεροι τόνοι όπως το μπεζ, το καφέ, το καμηλό και όλες οι αποχρώσεις του γκρι. Κύριο χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων χρωμάτων άλλωστε είναι η διακριτική κομψότητα, η εκλεπτυσμένη εμφάνιση και η διαχρονικότητα και δεν είναι τυχαίο ότι αυτά τα χρώματα παραμένουν κλασικά αλλά και ευκολοφόρετα μιας και μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα χρώματα της γκαρνταρόμπας σου!

Χειμώνας 2023 - 2024: Όλα τα Fashion Trends

Επικρατέστερο στυλ το Layering!

Ιδανική επιλογή για τους χειμερινούς μήνες και μάλιστα οι ειδικοί αποκαλούν το συγκεκριμένο στυλ «τέχνη». Επιλογές όπως οι μακριές ζακέτες, τα duster παλτό αλλά και τα oversized σακάκια είναι οι πιο ιδανικές! Ταίριαξε μεταξύ τους διαφορετικά κομμάτια τόσο σε σχέδια όσο και σε υφές και άφησε τη δημιουργικότητα σου να εξαντληθεί πάνω σε διαφορετικά μήκη δημιουργώντας μία μοναδική εμφάνιση καθημερινά.

Η σημασία των αξεσουάρ!

Και φέτος τα αξεσουάρ πρωταγωνιστούν στον χώρο της μόδας και είναι αναγκαία μιας και ολοκληρώνουν μία χειμερινή εμφάνιση. Χοντρά κασκόλ, ζώνες statement και oversize καπέλα είναι στην κορυφή των επιλογών. Γάντια με κεντημένα διαφορετικά σχέδια αλλά και ψεύτικη γούνα είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση του πιο fashion χειμερινού σου look.

Μπότες παντού!

Σε διαφορετικές υφές αλλά και χρώματα οι μπότες σε όλα τα μήκη είτε με τακούνι είτε χωρίς παραμένουν η νούμερο ένα επιλογή παπουτσιού για το χειμώνα του 2023 – 2024. Μη διστάσεις λοιπόν να φορέσεις μπότες σε διαφορετικό στυλ. Μπότες μέχρι το γόνατο, μποτάκια, μπότες με χοντρές σόλες ή δίπατες συνεχίζουν να είναι η πιο δημοφιλής επιλογή. Ενώ επανέρχονται δυναμικά και οι αρβύλες σε κάθε εκδοχή!

Ο χώρος της μόδας είναι ένας μεταβαλλόμενος κόσμος που συνεχώς εξελίσσεται. Η χειμερινή μόδα 2023 – 2024 με γνώμονα και έναν προσεγμένο συνδυασμό βιωσιμότητας, κομψότητας και άνεσης εκπροσωπεί και καλύπτει κάθε διαφορετική ανάγκη. Η πολυτέλεια, η άνεση αλλά και το στυλ είναι αυτά που καθορίζουν τις σύγχρονες τάσεις. Μέσα από ζεστές αλλά και μοντέρνες επιλογές, αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να τις προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στυλ για να νιώθετε άνετα αλλά και αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το τι συναισθήματα μας προκαλούν οι επιλογές στα ρούχα μας γιατί αυτές οι επιλογές συμβάλουν σημαντικά μέσα στη μέρα στην ψυχολογία μας!

Χειμώνας 2023 - 2024: Όλα τα Fashion Trends

> Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας & Κέρδισε Εκπτωτικά Κουπόνια & τα Νέα των Προσφορών μας!

> Τρελαίνεσαι για Giveaways & Fashion Tips? Τότε έλα στην παρέα μας στο Instagram!

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.