Fashion
Posted in

Πως να δείχνω πάντα στιλάτη

πως να δείχνω πάντα στιλάτη
Posted in

πως να δείχνω πάντα στιλάτηΕίναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Αν αναλογιστούμε ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας τρέχουν τις περισσότερες φορές με ταχύτητα φωτός ή αν είσαι από εκείνες τις γυναίκες που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε δουλειά, παιδιά, σπίτι, κοινωνική και προσωπική ζωή τότε σίγουρα θα υπήρξε ή θα υπάρχει η στιγμή που θα αναρωτιέσαι πως θα μπορούσες να δείχνεις πάντα στιλάτη. Ένα προσεγμένο ντύσιμο ακόμα και στην καθημερινότητα μας ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο αλλά επιπλέον βοηθάει στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας.

Συγκεντρώσαμε κάποιες πολύτιμες συμβουλές μόδας που θα σε βοηθήσουν να δείχνεις κάθε μέρα και κάθε ώρα στιλάτη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις εφαρμόσεις!

Βρες το στιλ που σε εκφράζει

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα ίσως είναι το να καταλήξεις ποιο είναι τελικά το στιλ ντυσίματος που σε εκφράζει. Στη Suga έχουμε μοιραστεί τις πέντε προτάσεις μας σε στιλ που αγαπάμε – μπορείς εύκολα να βρεις περισσότερες λεπτομέρειες πατώντας εδώ.

Το να ανακαλύψεις το στιλ ή τα στιλ που σε εκφράζουν είναι ότι πιο σημαντικό αν θέλεις να δείχνεις πάντα στιλάτη. Ένας άλλος τρόπος να εμπνευστείς για διαφορετικά στιλ είναι το να μπεις στη διαδικασία να ερευνήσεις τον τρόπο που ντύνεται μία αγαπημένη σου σταρ ή κάποια fashionista που θαυμάζεις. Με αυτόν τον τρόπο σου προτείνουμε όχι να αντιγράψεις το στιλ της αλλά να το προσαρμόσεις στη δική σου ανάγκη για το πως θέλεις να δείχνεις προς τα έξω.

Κάνε έξυπνες αγορές

Πάμε στο δεύτερο στάδιο και είναι το να κάνεις έξυπνες αγορές. Αν έχεις ήδη βρει το στιλ που σε εκφράζει τότε θα πρέπει να εστιάσεις σε αγορές που θα είναι συμφέρουσες για εσένα και δεν εννοούμε μόνο οικονομικά αλλά και πρακτικά. Η καλύτερη επένδυση είναι να ανακαλύπτεις ποιοτικά ρούχα σε καλές τιμές αλλά και να επιλέγεις ενδυματολογικά κομμάτια τα οποία μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείς να ενημερώνεσαι για τις τάσεις της μόδας, τα χρώματα που επικρατούν και να προσαρμόζεις τις αγορές σου με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένεις πάντα στη μόδα.

πως να δείχνω πάντα στιλάτη

Σκέψου τον προορισμό

Μία έξυπνη τακτική είναι πριν ξεκινήσεις να ντύνεσαι να σκέφτεσαι πάντα το που θα πας αλλά και ποιους ανθρώπους θα συναντήσεις. Αν ο τρόπος που έχεις ντυθεί πιστεύεις ότι είναι πολύ επιτηδευμένος για τον προορισμό μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου μία εναλλακτική. Ένα τζιν τζάκετ ή ένα blazer σε έντονο χρώμα είναι μία καλή επιλογή για να δείχνεις πιο χαλαρή και άνετη.

Οργάνωσε τα ρούχα σου

Όταν λέμε οργάνωσε τα ρούχα σου δεν εννοούμε μόνο τον τρόπο που θα τα τοποθετήσεις στην ντουλάπα σου που αυτό πραγματικά θα σου γλιτώνει πολύ χρόνο καθημερινά. Αυτό που σου προτείνουμε είναι να φτιάχνεις ένα εβδομαδιαίο ή ένα ημερήσιο πρόγραμμα για το τι θα φορέσεις. Αυτό θα σε βγάλει από το άγχος στο να κάνεις συνδυασμούς την τελευταία στιγμή και σίγουρα θα σε αποδεσμεύσει από το να τρέχεις πανικόβλητη να βρεις εναλλακτικές. Ένας πολύ καλός προγραμματισμός στα ρούχα σου θα σε βοηθήσει να δείχνεις πάντα στιλάτη γιατί είναι σαν να έχεις μία μελετημένη και έτοιμη επιλογή που σε διασφαλίζει από τυχόν στιλιστικές αστοχίες.

Βάλε αξεσουάρ

Βάλε πάντα τουλάχιστον ένα αξεσουάρ. Είναι αυτό που θα δώσει την πινελιά την κομψότητας αλλά και θα απογειώσει το στιλ σου αρκεί να μην το παρακάνεις. Τα αξεσουάρ είναι πάντα μία καλή λύση σε οτιδήποτε θέλουμε να απογειώσουμε. Ακόμα και τα πιο διακριτικά αξεσουάρ είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να δείχνεις στιλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ!

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.