Fashion
Posted in

Τα Plus Size Μοντέλα είναι στη μόδα

τα plus size μοντέλα είναι στη μόδα
Posted in

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ PLUS SIZE ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!

Στη Suga αγαπάμε τις Plus Size ενδυματολογικές επιλογές μας και αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε επιλεκτικές προτάσεις για εσάς. Πάμε όμως να δούμε γιατί τα Plus Size κορίτσια είναι στη μόδα και κυρίως γιατί η μόδα υποκλίθηκε στα κορίτσια που ξέρουν να αγαπούν το σώμα τους ακριβώς όπως είναι.

τα plus size μοντέλα είναι στη μόδα

Είναι ίσως οι ίδιοι λόγοι που και εμείς αγαπάμε την Plus Size εκδοχή μας! Γνωρίζουμε ότι πέρα από τα σώματα υπάρχει η ομορφιά του στυλ, της κομψότητας και το δικαίωμα σε όλες τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες και να αναδεικνύουν την θηλυκότητα τους!

Τα στερεότυπα στο χώρο της μόδας που ήθελαν τις γυναίκες σε πολύ αδύνατη όψη – σχεδόν σκελετωμένη – άλλαξαν ριζικά. Τα Plus Size Μοντέλα κυριάρχησαν στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων και στα διαφημιστικά των κορυφαίων brand. Το φαινόμενο για την διαφορετικότητα εξανεμίστηκε και η μόδα πλέον έστρεψε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της πάνω σε πιο γήινα πρότυπα. Η νέα εποχή λοιπόν άφησε πίσω της τις προκαταλήψεις και ανέτρεξε στο να αναδείξει με τον πιο όμορφο τρόπο σε ανθρώπινο επίπεδο ίσως το αυτονόητο:

Ότι ο κόσμος μας δεν είναι πλασμένος από καλογυμνασμένα σώματα ή σώματα τα οποία πρέπει να είναι μόνο πολύ πολύ αδύνατα.

Βουτώντας και παραμένοντας πλέον σε μία νέα εποχή, η δύναμη της εικόνας δεν ήταν ποτέ άλλοτε στην κορύφωση της όπως είναι τα τελευταία χρόνια. Η άνθιση και ταχεία ανάπτυξη των social media έπαιξε και συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Από την μία πλευρά δημιούργησαν μία ουτοπική διάσταση με όλα αυτά τα ψεύτικα φίλτρα από την άλλη όμως και την πιο ουσιαστικά ματιά τους, δημιουργήσαν και συνεχίζουν να δημιουργούν τάσεις στον χώρο της μόδας.

Κατά κάποιο τρόπο επηρέασαν στο μέγιστο και επί της ουσίας κινούν πλέον τα νήματα στο χώρο του θεάματος. Η άλλη πλευρά λοιπόν θέλει την απλότητα και την πραγματική ομορφιά σε άλλη διάσταση. Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας ανέπτυξαν την δημιουργικότητα τους και κλήθηκαν σχεδόν αυτόματα να μπουν στην διαδικασία να αναδείξουν την ομορφιά τους με όποιο τρόπο είτε μέσα από την καθημερινότητα τους είτε με πιο προσεγμένα φωτογραφικά projects. Αυτό σταδιακά έκανε την κοινωνία των social να υποκλιθεί σε νέα, όμορφα και γήινα πρότυπα τα οποία είναι πιο οικεία και προσιτά στο σύνολο αφήνοντας μία για πάντα πίσω την εποχή με τα super models και το πόσο απρόσιτα και εξωπραγματικά όμορφα ήταν.

τα plus size μοντέλα είναι στη μόδα

Η αλήθεια στην εικόνα των γυναικών που επικρατεί αυτή τη στιγμή όμως είναι κάπου στη μέση. Σαφώς και υπάρχουν και καλογυμνασμένα μοντέλα όμως το θετικό είναι ότι δεν επικρατεί πλέον μόνο αυτό το πρότυπο.

Μία αδιαμφισβήτητη απόδειξη είναι ο πρωτοπόρος μόδας, επικεφαλής και επιμελητής εξωφύλλων Edward Enningful, ο οποίος έχει επιμεληθεί μερικά από τα κορυφαία εξώφυλλα της Βρετανικής Vogue. Στο νέο τεύχος Απριλίου του 2023 και μετά την επιστροφή του από τον μήνα μόδας, εκείνος επίλεξε να χρησιμοποιήσει για το εξώφυλλο της Ανοιξιάτικης Vogue τρία Plus Size Μοντέλα. Με κυρίαρχο μήνυμα και slogan που αφήνει επίσης εποχή «The New Supers», ο Edward Enningful πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά αφήνοντας τους πάντες άναυδους στο χώρο της μόδας.

τα plus size μοντέλα είναι στη μόδα

Οι πόζες στο εξώφυλλο και το εσωτερικό του περιοδικού της Vogue από την Precious Lee, Jill Kortleve και Paloma Elsesser – Μοντέλα Plus Size με καμπύλες απογειώνουν την θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση!

Θέλεις να ανακαλύψεις όλη την Plus Size αλλά και τα Μεγάλα Μεγέθη από την Συλλογή της Suga; Τότε Πάτα Εδώ!

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.