Σετ – 2τμχ χειροποίητα κεριά Sandalwood | Magic Witch Selene

Original price was: 51,80 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 40,00 €.-23% OFFΔωρεάν μεταφορικά!

Σετ – 2τμχ χειροποίητα κεριά Sandalwood Magic Witch Selene

Χειροποίητα κεριά Sandalwood Magic Witch Selene

🌙 Αρωματικά Κεριά Σανδαλόξυλο 240ml σε ειδική προσφορά των 2 τεμαχίων – Εμπνευσμένα από τη Μάγισσα Selene

Ανακαλύψτε τη γοητεία της νύχτας και τη μαγεία του φεγγαριού με τα αρωματικά κεριά Σανδαλόξυλο, εμπνευσμένα από την αινιγματική και μυστηριώδη μάγισσα Selene. Αυτά τα μοναδικά κεριά συνδυάζουν την αρχέγονη δύναμη του σανδαλόξυλου με την ηρεμία και την πνευματικότητα που ενσαρκώνει η Selene, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γαλήνης και βαθιάς εσωτερικής ισορροπίας.

🕯️ Γιατί το Κερί Σανδαλόξυλο είναι Μαγικό;

  • Έντονο άρωμα σανδαλόξυλου: Το ζεστό και γήινο άρωμα του σανδαλόξυλου χαλαρώνει το πνεύμα και εξαγνίζει το χώρο, όπως οι νυχτερινές τελετές της Selene κάτω από το φως του φεγγαριού.
  • Χειροποίητη ποιότητα: Φτιαγμένο με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, το κερί μας είναι κατασκευασμένο από φυσικό φυτικό μαλακό κερί, για καθαρή καύση και μακροχρόνια απόδοση.
  • Ενέργεια της Σελήνης: Με κάθε άναμμα, το κερί απελευθερώνει μια αίσθηση ηρεμίας, βοηθώντας σας να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, όπως η μάγισσα Selene αντλεί δύναμη από τους κύκλους της σελήνης.
  • Ιδανικό για χαλάρωση και διαλογισμό: Το άρωμα σανδαλόξυλου είναι ιδανικό για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα εσωτερικής γαλήνης, ενώ η αισθητική του κεριού εμπνέει μυστήριο και μεταφυσική αρμονία.

Φέρτε τη Μαγεία της Νύχτας στο Χώρο σας!

Δημιουργήστε έναν ιερό χώρο όπου η μαγεία της Selene θα σας συνοδεύει στις πιο ήρεμες στιγμές σας. Το αρωματικό κερί Σανδαλόξυλο είναι η τέλεια επιλογή για να γεμίσετε το σπίτι σας με μυστικισμό, φως και μια αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας. Ιδανικό για φθινοπωρινές βραδιές που θέλετε να τις κάνετε ακόμα πιο ατμοσφαιρικές.

Παραγγείλετε τα αρωματικά κεριά Σανδαλόξυλο και αφήστε τη μαγεία της Selene να σας καθοδηγήσει στις πιο σκοτεινές αλλά γαλήνιες νύχτες σας. 🌙🕯️

  • Ποια είναι η Μάγισσα Selene;

Η Selene είναι μια μυστηριώδης και αινιγματική μάγισσα, βαθιά συνδεδεμένη με τη Σελήνη και τις αρχέγονες δυνάμεις της νύχτας. Το όνομά της, εμπνευσμένο από τη θεά του φεγγαριού, αντικατοπτρίζει τη βαθιά σχέση της με το φως και το σκοτάδι, καθώς και με τους κύκλους της φύσης. Η Selene αντλεί τη μαγεία της από την ενέργεια της Σελήνης, με κάθε φάση του φεγγαριού να της χαρίζει διαφορετικές δυνάμεις και σοφία.

Ως μάγισσα της νύχτας, η Selene έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με το υποσυνείδητο, να διαβάζει όνειρα και να ελέγχει τα ρεύματα της ψυχής. Χρησιμοποιεί μαγικές τελετές κάτω από το φως του φεγγαριού, αντλώντας δύναμη από τις σκιές και το άπλετο φως της νύχτας. Οι μαγικές της δυνάμεις περιλαμβάνουν την ικανότητα να θεραπεύει, να ελέγχει την παλίρροια και να επηρεάζει τις εσωτερικές επιθυμίες και τα πάθη των ανθρώπων.

Η Selene είναι γνωστή για την ήρεμη και γαλήνια παρουσία της, αλλά κρύβει μέσα της μια ισχυρή δύναμη που ξυπνά όταν το φεγγάρι βρίσκεται στο ζενίθ του. Μπορεί να φέρει ηρεμία και καθαρότητα στη σκέψη, αλλά και να ξεσηκώσει θύελλες συναισθημάτων, όπως ακριβώς κάνει η σελήνη με τον ωκεανό. Η σοφία της είναι αρχαία και η μαγεία της συνδέεται με τα μυστήρια του θανάτου και της αναγέννησης.

Η Selene συμβολίζει τον κύκλο της ζωής, της αλλαγής και της μεταμόρφωσης. Είναι η προστάτιδα όσων αναζητούν την αλήθεια μέσα στη νύχτα και η οδηγός των ψυχών που περιπλανιούνται στο σκοτάδι. Η παρουσία της φέρνει φως στις πιο σκοτεινές πτυχές της ύπαρξης, και η μαγεία της μας υπενθυμίζει ότι ακόμη και στο βαθύ σκοτάδι, το φως του φεγγαριού μπορεί να μας δείξει τον δρόμο.

Σημαντικές Πληροφορίες:

  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€
  • Δεν εξυπηρετείτε δωρεάν επιστροφή. Σε περίπτωση επιστροφής η χρέωση είναι 5€ εκτός κι αν το προϊόν έχει υποστεί κάποια ζημιά κατά την παράδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στην πολιτική επιστροφών ΕΔΩ.
  • Υπάρχει δυνατότητας επιστροφής χρημάτων αφού πρώτα παραλάβουμε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
  • Αποστέλλεται συσκευασμένο.
  • Το υλικό συσκευασίας μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
  • Τα χειροποίητα κεριά μας είναι συνήθως σε περιορισμένη διαθεσιμότητα για αυτό εάν σας ενδιαφέρει κάποιο, μη διστάσετε να κάνετε την αγορά σας άμεσα!

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Επιθυμώ συσκευασία δώρου
gift_pack_img
SHARE

Πληροφορίες

Αποστολή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€.

Μέγεθος
Δείτε τον οδηγό μεγέθους πριν την παραγγελία σας πατώντας στο Μεγεθολόγιο.

Πολιτική Επιστροφών
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να μας την επιστρέψετε εντός 7 εργάσιμων ημερών για ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Μάθετε περισσότερα.

Υποστήριξη
Καλέστε μας στο (+30) 28430.23600, (+30) 6983.798.338 ή στείλτε μήνυμα στο sales@sugastyle.com.

Χαρακτηριστικά

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ανανεώνουμε Συνεχώς Τις Συλλογές Μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.

Added to wishlist! VIEW WISHLIST