Fashion
Posted in

Χειροποίητα κεριά εμπνευσμένα από τις ιστορίες των μαγισσών

xeiropoiita keria empneysmena apo tis istories twn magisswn
Posted in

Ψάχνεις ένα μοναδικό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Δημιουργήσαμε την αποκλειστική χειροποίητη σειρά κεριών Witches by Suga.

Χειροποίητα κεριά εμπνευσμένα από τις ιστορίες των μαγισσών.

xeiropoiita keria empneysmena apo tis istories twn magisswn  

Αποκλειστικά για εσένα που λατρεύεις τη μαγεία, το μυστήριο αλλά και την πνευματικότητα.

Στις δωροπροτάσεις μας, η μαγεία ζωντανεύει μέσα από τα χειροποίητα μοναδικά κεριά που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για όλους όσους θέλουν κάτι διαφορετικό.

Ποια είναι όμως η φιλοσοφία που υπηρετούν πιστά οι Μάγισσες;

Η “Μαγική Παράδοση” ή το “Μονοπάτι της Μαγείας” γνωστή σαν φιλοσοφία των Μαγισσών κατά τους μύθους συνδέεται απόλυτα με τον σεβασμό απέναντι στις φυσικές δυνάμεις αλλά και την απόλυτη σύνδεση των δυνάμεων αυτών με τη φύση.

Οι Μάγισσες ακολουθούν πιστά τις αξίες τους, οι οποίες βασίζονται στις εσωτερικές δυνάμεις και στην επικοινωνία με τα στοιχειά της φύσης.  Υπηρετούν τα πιστεύω τους με σκοπό την δικαιοσύνη αλλά και την συμπαντική αρμονία.

Απομονώνουν την σύνδεση και την επαφή τους με τη φύση. Πιστεύουν στην ενέργεια, τη σοφία και τα διδάγματα της και αντλούν δυνάμεις από τον αέρα, τη φωτιά, τη γη και το νερό. Κάνουν κάθε στοιχείο της φύσης σύμμαχο τους και πιστεύουν στην αξία της εσωτερικής δύναμης που αντλούν μέσα από αυτά αλλά και στην πνευματική απελευθέρωση.

Οι Μάγισσες είναι εκείνες που μας διδάσκουν τον σεβασμό προς τον κύκλο της ζωής.

Συνδέουν τη σκοτεινή με τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Συνδέουν το θάνατο με τη ζωή και πιστεύουν βαθιά στην αναγέννηση.

Η κυκλική διάσταση της Σελίνης, οι Εποχές του χρόνου αλλά και όλες οι φυσικές αλλαγές είναι αποδεκτές και συμβολίζουν ολόκληρη την φιλοσοφία τους, γι’ αυτό και έχουν υιοθετηθεί σαν σύμβολα τους.

ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΓΙΣΣΩΝ & ΑΓΓΕΛΩΝ

ΕΔΩ ΣΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ “ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ” !

mystiko aggelou xeiropoiita keria empneysmena apo tis istories twn magisswn

Κατά το μύθο των Μαγισσών, αυτό που μετράει περισσότερο για εκείνες είναι η πρόθεση των ενεργειών, η λεγόμενη “Εσωτερική Δύναμη της Πρόθεσης” συμβολίζει τις σκέψεις, την ενέργεια αλλά και τον τρόπο που έρχεται κάποιος αντιμέτωπος ή καλείται να διαχειριστή σαν γεγονός πίσω από μία πράξη.

Αυτό ουσιαστικά είναι το στοιχείο που ενεργοποιεί και όλη τη φιλοσοφία της μαγείας. Πιστεύουν στην τιμωρία, την κάθαρση αλλά και την δικαιοσύνη.  

xeiropoiita keria empneysmena apo tis istories magisswn

Τα χειροποίητα κεριά των μαγισσών μας δεν είναι απλώς κεριά. Διατηρούν μία φιλοσοφία. Σε ταξιδεύουν στον κόσμο της μαγείας, της πνευματικότητας και του μυστηρίου.

Είναι πρωτότυπες δημιουργίες γεμάτες ενέργεια, εμπνευσμένες αποκλειστικά από τη συλλογή της Candle Suga και συνδέονται με τις ιστορίες των μαγισσών και τον κόσμο της μαγείας.

Στα κεριά μας υπάρχει απόλυτη σύνδεση με τα στοιχεία της φύσης, τις ανώτερες δυνάμεις, την πνευματικότητα, το υπερφυσικό αλλά και τον αθέατο κόσμο. Κάθε κερί φέρει τη δική του ιστορία ή μύθο.

Τα χειροποίητα κεριά μας Witches by Suga έχουν, κυρίως, αγνά βασικά συστατικά και προσεγμένες πρώτες ύλες χωρίς πρόσθετα χημικά. Οι κύριες συνθέσεις τους είναι το κερί μέλισσας, το φυσικό κερί σόγιας ή καρύδας, αγνά ή βιολογικά αιθέρια έλαια και αρώματα χωρίς να απελευθερώνουν τοξικά χημικά. Δίνοντας λοιπόν βαρύτητα στην ποιότητα της πρώτης ύλης, τα κεριά μας είναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα όμως οι συλλογές μας ανανεώνονται συνεχώς.

Οι χρωματισμοί των κεριών μας, επίσης, ποικίλουν και αυτό γιατί κάθε χρώμα έχει διαφορετική έννοια στις υπερφυσικές δυνάμεις των μαγισσών. Συχνά θα εντοπίσετε στη συγκεκριμένη συλλογή μας το χρώμα μαύρο ή σε συνδυασμό το μαύρο με άλλα χρώματα.

Το μαύρο, κατά τον μύθο των μαγισσών, είναι το χρώμα της προστασίας αλλά και εκείνο που προσδιορίζει την ψυχοσύνθεση και τη φιλοσοφία τους. Την σκοτεινή, αθέατη και απόκοσμη πλευρά τους.

Έλα να σου συστήσω κάποιες από τις Μάγισσες μας από τη συλλογή κεριών μας Witches by Suga:

xeiropoiita keria empneysmena apo tis istories magisswn
Χειροποίητα κεριά εμπνευσμένα από τις ιστορίες των μαγισσών

 

Ανακαλύψτε το Απόλυτο Χειροποίητο Κερί Μάγισσας με άρωμα Pumpkin Souffle για το Halloween!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Φέτος το Halloween, ζήστε μια ατμόσφαιρα μαγείας και μυστηρίου με τα μοναδικά χειροποίητα κεριά μάγισσας! Τα χειροποίητα κεριά μας είναι σε περιορισμένες ποσότητες. Κατασκευασμένα με προσοχή και αγάπη για τη λεπτομέρεια, αυτά τα κεριά συνδυάζουν την παράδοση του μαγευτικού κόσμου με τη μαγεία του φθινοπώρου.

🕯️ Γιατί να επιλέξετε το χειροποίητο κερί μάγισσας Morgana;

  • Αυθεντικός σχεδιασμός: To κερί είναι εμπνευσμένο από την μάγισσα Morgana.
  • Συσκευασία: Τοποθετημένο σε γυάλινο βάζο 1000ml με κουτάλι και καπάκι που σφραγίζει.
  • Φυσικά υλικά: Είναι φτιαγμένο από 100% φυτικό μαλακό κερί (1kg), φιλικό προς το περιβάλλον και ιδανικό για εκείνους που αγαπάνε τις χειροποίητες δημιουργίες.
  • Ατμοσφαιρικό άρωμα: Εμπλουτισμένο με φθινοπωρινό άρωμα Pumpkin Souffle.
  • Ιδανικό για διακόσμηση ή δώρο: Με το μοναδικό του σχέδιο και την αίσθηση πολυτέλειας, το κερί μας είναι το τέλειο διακοσμητικό για το σπίτι σας ή ένα πρωτότυπο δώρο για τη φίλη, την κολλητή ή την κόρη. Για όλους όσους λατρεύουν το Halloween!

Φέρτε τη Μαγεία στο Σπίτι σας! Δημιουργήστε μια γοητευτική ατμόσφαιρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με ένα κερί που μοιάζει βγαλμένο από το βιβλίο ενός μάγου. Κάθε κερί είναι μοναδικό, φτιαγμένο με φροντίδα, έτοιμο να γίνει το κεντρικό σημείο κάθε Halloween διακόσμησης!

  • Ποια είναι η Μάγισσα Morgana;

Η Morgana είχε την ικανότητα να αλλάζει μορφή, να ελέγχει τα στοιχεία της φύσης και να βλέπει το μέλλον. Παρόλο που συχνά παρουσιάζεται ως αντίπαλος του Βασιλιά Αρθούρου και των ιπποτών του, η ιστορία της είναι πιο περίπλοκη. Βαθιά μέσα της έκρυβε μια πληγωμένη ψυχή που αναζητούσε την αλήθεια και την αποδοχή, συχνά παγιδευμένη ανάμεσα στις δυνάμεις του καλού και του κακού.

Σε πολλούς θρύλους, η Morgana συνδέεται με τη μαγεία της φύσης, τις πηγές και τις λίμνες, ενώ κάποιες φορές απεικονίζεται ως η αόρατη βασίλισσα του Άβαλον. Η σύνδεσή της με αυτόν τον μυθικό τόπο την καθιστά φύλακα της αρχαίας γνώσης και της μαγείας, προστάτιδα των μυστικών της ζωής και του θανάτου.

Η μορφή της Morgana αντικατοπτρίζει τη διττή φύση της ανθρώπινης ψυχής, καθώς ισορροπεί μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών δυνάμεων, αντιπροσωπεύοντας τη συνεχή μάχη για την αλήθεια, τη δύναμη και την αυτογνωσία.  

xeiropoiita keria empneysmena apo tis istories magisswn
Χειροποίητο κερί Sandalwood Magic Witch Selene

 

🌙 Αρωματικό Κερί Σανδαλόξυλο 240ml- Εμπνευσμένο από τη Μάγισσα Selene

ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Ανακαλύψτε τη γοητεία της νύχτας και τη μαγεία του φεγγαριού με το αρωματικό κερί Σανδαλόξυλο, εμπνευσμένο από την αινιγματική και μυστηριώδη μάγισσα Selene. Αυτό το μοναδικό κερί συνδυάζει την αρχέγονη δύναμη του σανδαλόξυλου με την ηρεμία και την πνευματικότητα που ενσαρκώνει η Selene, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γαλήνης και βαθιάς εσωτερικής ισορροπίας.

🕯️ Γιατί το Κερί Σανδαλόξυλο είναι Μαγικό;

  • Έντονο άρωμα σανδαλόξυλου: Το ζεστό και γήινο άρωμα του σανδαλόξυλου χαλαρώνει το πνεύμα και εξαγνίζει το χώρο, όπως οι νυχτερινές τελετές της Selene κάτω από το φως του φεγγαριού.
  • Χειροποίητη ποιότητα: Φτιαγμένο με αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια, το κερί μας είναι κατασκευασμένο από φυσικό φυτικό μαλακό κερί, για καθαρή καύση και μακροχρόνια απόδοση.
  • Ενέργεια της Σελήνης: Με κάθε άναμμα, το κερί απελευθερώνει μια αίσθηση ηρεμίας, βοηθώντας σας να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, όπως η μάγισσα Selene αντλεί δύναμη από τους κύκλους της σελήνης.
  • Ιδανικό για χαλάρωση και διαλογισμό: Το άρωμα σανδαλόξυλου είναι ιδανικό για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα εσωτερικής γαλήνης, ενώ η αισθητική του κεριού εμπνέει μυστήριο και μεταφυσική αρμονία.

Φέρτε τη Μαγεία της Νύχτας στο Χώρο σας! Δημιουργήστε έναν ιερό χώρο όπου η μαγεία της Selene θα σας συνοδεύει στις πιο ήρεμες στιγμές σας. Το αρωματικό κερί Σανδαλόξυλο είναι η τέλεια επιλογή για να γεμίσετε το σπίτι σας με μυστικισμό, φως και μια αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας. Ιδανικό για φθινοπωρινές βραδιές που θέλετε να τις κάνετε ακόμα πιο ατμοσφαιρικές.

Παραγγείλετε το αρωματικό κερί Σανδαλόξυλο και αφήστε τη μαγεία της Selene να σας καθοδηγήσει στις πιο σκοτεινές αλλά γαλήνιες νύχτες σας. 🌙🕯️

  • Ποια είναι η Μάγισσα Selene;

Η Selene είναι μια μυστηριώδης και αινιγματική μάγισσα, βαθιά συνδεδεμένη με τη Σελήνη και τις αρχέγονες δυνάμεις της νύχτας. Το όνομά της, εμπνευσμένο από τη θεά του φεγγαριού, αντικατοπτρίζει τη βαθιά σχέση της με το φως και το σκοτάδι, καθώς και με τους κύκλους της φύσης.

Η Selene αντλεί τη μαγεία της από την ενέργεια της Σελήνης, με κάθε φάση του φεγγαριού να της χαρίζει διαφορετικές δυνάμεις και σοφία.

Ως μάγισσα της νύχτας, η Selene έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με το υποσυνείδητο, να διαβάζει όνειρα και να ελέγχει τα ρεύματα της ψυχής. Χρησιμοποιεί μαγικές τελετές κάτω από το φως του φεγγαριού, αντλώντας δύναμη από τις σκιές και το άπλετο φως της νύχτας. Οι μαγικές της δυνάμεις περιλαμβάνουν την ικανότητα να θεραπεύει, να ελέγχει την παλίρροια και να επηρεάζει τις εσωτερικές επιθυμίες και τα πάθη των ανθρώπων.

Η Selene είναι γνωστή για την ήρεμη και γαλήνια παρουσία της, αλλά κρύβει μέσα της μια ισχυρή δύναμη που ξυπνά όταν το φεγγάρι βρίσκεται στο ζενίθ του. Μπορεί να φέρει ηρεμία και καθαρότητα στη σκέψη, αλλά και να ξεσηκώσει θύελλες συναισθημάτων, όπως ακριβώς κάνει η σελήνη με τον ωκεανό. Η σοφία της είναι αρχαία και η μαγεία της συνδέεται με τα μυστήρια του θανάτου και της αναγέννησης.

Η Selene συμβολίζει τον κύκλο της ζωής, της αλλαγής και της μεταμόρφωσης. Είναι η προστάτιδα όσων αναζητούν την αλήθεια μέσα στη νύχτα και η οδηγός των ψυχών που περιπλανιούνται στο σκοτάδι.

Η παρουσία της φέρνει φως στις πιο σκοτεινές πτυχές της ύπαρξης, και η μαγεία της μας υπενθυμίζει ότι ακόμη και στο βαθύ σκοτάδι, το φως του φεγγαριού μπορεί να μας δείξει τον δρόμο.  

xeiropoiita keria empneysmena apo tis istories magisswn
Χειροποίητο κερί Vanilla & Mixed Pepper Magic Witch Ιzolde

 

🕯️ Αρωματικό Κερί Βανίλια με Τριμμένο Mixed Pepper – Εμπνευσμένο από τη Μάγισσα Ιζόλδη

ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Αφεθείτε στη μαγεία της Ιζόλδη, της μάγισσας των φίλτρων και των μυστηρίων, με το μοναδικό αρωματικό κερί Βανίλια με Τριμμένο Mixed Pepper. Αυτό το μαγευτικό, άκρως ατμοσφαιρικό κερί συνδυάζει το ζεστό, γλυκό άρωμα της βανίλιας με τις απροσδόκητες και πικάντικες νότες από τριμμένο πιπέρι, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση και μυστήριο, όπως η ίδια η Ιζόλδη. Σε αυτό το κερί η διακριτική αντίθεση θα κάνει το χώρο σας ακόμα πιο ατμοσφαιρικό.

Τι κάνει το Κερί Ιζόλδη ξεχωριστό;

  • Ζεστό άρωμα βανίλιας: Η γλυκιά, απαλή και καθησυχαστική αλλά έντονη μυρωδιά της βανίλιας γεμίζει τον χώρο σας με ζεστασιά και χαλάρωση, δημιουργώντας μια αίσθηση άνεσης.
  • Πικάντικη πινελιά: Το τριμμένο mixed pepper στην επιφάνεια προσθέτει μια αναπάντεχη και τολμηρή πιπεράτη νότα, συμβολίζοντας τη μαγεία της Ιζόλδης, που συνδυάζει το γλυκό με το απρόβλεπτο. Η απόλυτη γλυκιά αντίθεση είναι σε αυτή την χειροποίητη πρόταση μας σε κερί.
  • Χειροποίητη ποιότητα: Το συγκεκριμένο κερί μας είναι φτιαγμένο στο χέρι με φυσικό φυτικό μαλακό κερί Σόγιας, εξασφαλίζοντας καθαρή και μακράς διάρκειας καύση.
  • Μοναδική αισθητική: Το κερί, διακοσμημένο με τριμμένο πιπέρι, προσθέτει μια οπτική μαγείας και μια γήινη αίσθηση, που φέρνει κοντά τις παραδόσεις των παλιών μαγισσών με τη σύγχρονη κομψότητα.

Ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και ενδυνάμωσης : Φέρτε τη μαγεία της Ιζόλδη στο χώρο σας με αυτό το αρωματικό κερί που συνδυάζει την ηρεμία και το πάθος, όπως η τέχνη των φίλτρων της αρχαίας μάγισσας.

Το τέλειο αξεσουάρ για ρομαντικές στιγμές ή διαλογισμό, το κερί βανίλιας με πιπέρι θα σας καθηλώσει με την ιδιαίτερη αύρα του. Δώστε στον χώρο σας μια αίσθηση μαγείας και μυστικισμού, παραγγέλνοντας το αρωματικό κερί Ιζόλδη σήμερα!  

xeiropoiita keria empneysmena apo tis istories magisswn
Κόκκινο χειροποίητο κερί σε καζάνι Witches by Suga

 

🕯️Χειροποίητο Κερί σε Καζάνι Μάγισσας σε περιτύλιγμα μαύρο κουτί Κόκκινης Μάγισσας – “Δύναμη Φωτιάς”.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Ζήστε τη μαγεία του Halloween με αυτό το εντυπωσιακό χειροποίητο κερί σε σχήμα καζανιού μάγισσας. Το συγκεκριμένο κερί είναι μια απόλυτα ξεχωριστή δημιουργία, που δείχνει την ένταση και τη μυστικιστική ενέργεια της φωτιάς, ιδανικό για να μεταμορφώσετε το χώρο σας σε ένα μαγικό σκηνικό.

Το καζάνι συμβολίζει την αλχημεία και τη μαγεία, ενώ η φιγούρα της κόκκινης μάγισσας προσδίδει δύναμη και πάθος. Το κερί απελευθερώνοντας μια αύρα μαγείας, ενώ το λαμπερό φως του θυμίζει τη φλόγα της φωτιάς.  

xeiropoiita keria empneysmena apo tis istories magisswn
Χειροποίητο κερί Black Pepper & Pumkin Souffle Witches by Suga

 

🎁 Gift Box “Witches’ Collection” – Black Pepper & Pumpkin Souffle Handmade Candle

ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Μπείτε στον μαγικό κόσμο των μαγισσών με το μαύρο κουτί δώρου από τη συλλογή “Witches’ by Suga”! Αυτό το πολυτελές χειροποίητο κερί είναι σχεδιασμένο για να μαγνητίζει τις αισθήσεις:

  • Κάτω μέρος: Ένα εντυπωσιακό μαύρο κερί με το έντονο, πικάντικο και ατμοσφαιρικό άρωμα του black pepper, που προσδίδει μυστήριο και βάθος.
  • Πάνω μέρος: Λευκή διακοσμητική κολοκύθα από κερί με το γλυκό και ζεστό άρωμα pumpkin souffle, ιδανικό για το φθινόπωρο και τις spooky βραδιές.

Το μαύρο κουτί του δίνει μια κομψή, σκοτεινή αισθητική, τέλεια για δώρο σε λάτρεις του Halloween και της μαγείας. Μια μοναδική πρόταση από τη σειρά δώρων “Witches’ by Suga”.

Η χειροποίητη συλλογή μας με τις δωροπροτάσεις των μαγισσών που θα φέρει τη μαγευτική ατμόσφαιρα του φθινοπώρου στο σπίτι σας!

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των κεριών 

Vegan Friendly

Ασφαλή για την οικογένεια και τα κατοικίδια
Δεν περιέχουν parabens (Paraben Free)
Δεν περιέχουν φθαλικές ουσίες (Phthalate Free)
Είναι βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον (Sustainable & Eco-Friendly)
Δεν δοκιμάζονται σε ζώα (Cruelty Free)

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη.

Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

βούλα γκεμίση

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας!

Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ανανεώνουμε Συνεχώς Τις Συλλογές Μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.