Χειροποίητο κερί Vanilla & Mixed Pepper | Magic Witch Ιzolde

15,90 

Χειροποίητο κερί Vanilla & Mixed Pepper Magic Witch Ιzolde

🕯️ Αρωματικό Κερί Βανίλια με Τριμμένο Mixed Pepper – Εμπνευσμένο από τη Μάγισσα Ιζόλδη

Αφεθείτε στη μαγεία της Ιζόλδη, της μάγισσας των φίλτρων και των μυστηρίων, με το μοναδικό αρωματικό κερί Βανίλια με Τριμμένο Mixed Pepper. Αυτό το μαγευτικό, άκρως ατμοσφαιρικό κερί συνδυάζει το ζεστό, γλυκό άρωμα της βανίλιας με τις απροσδόκητες και πικάντικες νότες από τριμμένο πιπέρι, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση και μυστήριο, όπως η ίδια η Ιζόλδη. Σε αυτό το κερί η διακριτική αντίθεση θα κάνει το χώρο σας ακόμα πιο ατμοσφαιρικό.

Τι κάνει το Κερί Ιζόλδη ξεχωριστό;

  • Ζεστό άρωμα βανίλιας: Η γλυκιά, απαλή και καθησυχαστική αλλά έντονη μυρωδιά της βανίλιας γεμίζει τον χώρο σας με ζεστασιά και χαλάρωση, δημιουργώντας μια αίσθηση άνεσης.
  • Πικάντικη πινελιά: Το τριμμένο mixed pepper στην επιφάνεια προσθέτει μια αναπάντεχη και τολμηρή πιπεράτη νότα, συμβολίζοντας τη μαγεία της Ιζόλδης, που συνδυάζει το γλυκό με το απρόβλεπτο. Η απόλυτη γλυκιά αντίθεση είναι σε αυτή την χειροποίητη πρόταση μας σε κερί.
  • Χειροποίητη ποιότητα: Το συγκεκριμένο κερί μας είναι φτιαγμένο στο χέρι με φυσικό φυτικό μαλακό κερί Σόγιας, εξασφαλίζοντας καθαρή και μακράς διάρκειας καύση.
  • Μοναδική αισθητική: Το κερί, διακοσμημένο με τριμμένο πιπέρι, προσθέτει μια οπτική μαγείας και μια γήινη αίσθηση, που φέρνει κοντά τις παραδόσεις των παλιών μαγισσών με τη σύγχρονη κομψότητα.

Ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και ενδυνάμωσης : Φέρτε τη μαγεία της Ιζόλδη στο χώρο σας με αυτό το αρωματικό κερί που συνδυάζει την ηρεμία και το πάθος, όπως η τέχνη των φίλτρων της αρχαίας μάγισσας. Το τέλειο αξεσουάρ για ρομαντικές στιγμές ή διαλογισμό, το κερί βανίλιας με πιπέρι θα σας καθηλώσει με την ιδιαίτερη αύρα του.

Δώστε στον χώρο σας μια αίσθηση μαγείας και μυστικισμού, παραγγέλνοντας το αρωματικό κερί Ιζόλδη σήμερα!

Σημαντικές Πληροφορίες:

  • Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€
  • Δεν εξυπηρετείτε δωρεάν επιστροφή. Σε περίπτωση επιστροφής η χρέωση είναι 5€ εκτός κι αν το προϊόν έχει υποστεί κάποια ζημιά κατά την παράδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στην πολιτική επιστροφών ΕΔΩ.
  • Υπάρχει δυνατότητας επιστροφής χρημάτων αφού πρώτα παραλάβουμε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
  • Αποστέλλεται συσκευασμένο.
  • Το υλικό συσκευασίας μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
  • Τα χειροποίητα κεριά μας είναι συνήθως σε περιορισμένη διαθεσιμότητα για αυτό εάν σας ενδιαφέρει κάποιο, μη διστάσετε να κάνετε την αγορά σας άμεσα!

Σε απόθεμα

Επιθυμώ συσκευασία δώρου
gift_pack_img
SHARE

Πληροφορίες

Αποστολή
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€.

Μέγεθος
Δείτε τον οδηγό μεγέθους πριν την παραγγελία σας πατώντας στο Μεγεθολόγιο.

Πολιτική Επιστροφών
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να μας την επιστρέψετε εντός 7 εργάσιμων ημερών για ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Μάθετε περισσότερα.

Υποστήριξη
Καλέστε μας στο (+30) 28430.23600, (+30) 6983.798.338 ή στείλτε μήνυμα στο sales@sugastyle.com.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα

Candles by Suga

Διαθεσιμότητα:

Άμεσα Διαθέσιμο!

Αλλαγή Προϊόντος:

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορεί να επιστραφεί!

Αποστολή-Παραλαβή:

1-4 Εργάσιμες Ημέρες! (Ενδεικτικός Χρόνος Παράδοσης)

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ανανεώνουμε Συνεχώς Τις Συλλογές Μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.

Added to wishlist! VIEW WISHLIST