Fashion
Posted in

Συνδύασε άψογα τα αξεσουάρ με τις μίντι φούστες

syndyase apsoga ta axesouar me tis midi foustes
Posted in

Οι μίντι φούστες ή αλλιώς οι φούστες μέχρι το γόνατο είναι πέρα για πέρα μία κλασική και κομψή επιλογή.

Αυτό που ταλαιπωρεί τις περισσότερες γυναίκες είναι το ποια αξεσουάρ συνδυάζονται με τις midi φούστες.

Ακριβώς επειδή συχνά αποτελούν μία κλασική επιλογή είναι δύσκολο πολλές φορές να προσδιορίσουμε ποια αξεσουάρ ταιριάζουν καλύτερα.

Στο sugastyle.gr σου δίνουμε όλες τις απαντήσεις για το πως να κάνεις τους τέλειους συνδυασμούς.  

syndyase apsoga ta axesouar me tis midi foustes

Το να επιλέξεις αξεσουάρ με μία μίντι φούστα σημαίνει αυτόματα ότι εκτός από το ότι σε ενδιαφέρει αρκετά το πως να λανσάρεις σωστά αυτή την εμφάνιση, αναζητάς τρόπο να ανεβάσεις επίπεδο στο στυλ σου.

Τα αξεσουάρ κατά κύριο λόγο είναι τα εργαλεία που μας βοηθάνε να ολοκληρώσουμε την εμφάνιση μας και να δημιουργήσουμε πολλά διαφορετικά στυλ. Χρησιμοποιώντας τα κάνουμε παραλλαγές με τα ίδια ρούχα και μπαίνουμε στο παιχνίδι των διαφορετικών στυλ.

Για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό και στιλάτο look δημιουργήσαμε για εσένα μία λίστα που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις ποια αξεσουάρ μπορείς να συνδυάσεις άψογα με τη μίντι φούστα σου αλλά και πως ακριβώς να τα φορέσεις έτσι ώστε να είσαι πάντα μέσα στη μόδα!

  1. Κοσμήματα

Τα αγαπημένα μας κοσμήματα είναι αυτά που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά. Ο τέλειος τρόπος για να αναδείξεις το προσωπικό σου στυλ αλλά και να τα συνδυάσεις ανάλογα με την περίσταση.

syndyase apsoga ta axesouar me tis midi foustes

Ποια κοσμήματα ταιριάζουν καλύτερα με τις μίντι φούστες;

Σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα διακριτικό, μακρύ κολιέ το οποίο θα δώσει έμφαση στη συνολική σου εμφάνιση. Είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Ειδικά αν φορεθεί πάνω από ένα πουκάμισο ή μία εφαρμοστή μπλούζα.

Εάν θέλεις να δώσεις ακόμα περισσότερη έμφαση στη θηλυκότητα σου τότε ένα σετ από δαχτυλίδια είναι ιδανικό για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου.

Γενικά, στα κοσμήματα ο γενικός κανόνας είναι ότι τα αξεσουάρ μας πρέπει να προσδιορίζουν και να δένουν απόλυτα με την κλασική επιλογή μας. Για αυτό το λόγο είναι καλό να επιλέγονται μικρά, διακριτικά κοσμήματα σε σκουλαρίκια ή βραχιόλια.

  1. Τσάντα

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανόνας στο τι τσάντα να επιλέξεις.

Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι η επιλογή της τσάντας είναι εκείνη που πραγματικά θα απογειώσει το στυλ σου ή και το αντίθετο.  

syndyase apsoga ta axesouar me tis midi foustes

Σε μία άκρως κλασική εμφάνιση είναι προτιμότερο η τσάντα να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό το λόγο, σου προτείνουμε, σε αυτή την περίπτωση, να επιλέγεις επώνυμες τσάντες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της συνολικής σου εμφάνισης.

Ιδανική επιλογή είναι μία crossbody τσάντα εάν θέλεις ένα πιο casual look ή ένα casual chic look.

Μία μεγάλη τσάντα είναι αρκετά πρακτική και πολύ καλή επιλογή, ειδικά αν δουλεύεις σε γραφείο. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί ακόμα και κάθε μέρα. Είναι αρκετά ευρύχωρες απλά σου προτείνουμε να επιλέξεις μία επώνυμη ή αρκετά εντυπωσιακή σε σχέδιο.

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση είναι η τσάντα που θα επιλέξεις να είναι το αντίθετο χρώμα από τη μίντι φούστα σου. Αυτό θα δώσει πραγματικά άλλον αέρα στο στυλ σου. Δηλαδή, αν η φούστα μέχρι το γόνατο είναι μαύρο χρώμα επιλέγεις μία λευκή τσάντα.

  1. Ζώνη

Οι ζώνες είναι αναπόσπαστο κομμάτι των αξεσουάρ και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας. Οι μίντι φούστες μπορούν να αναδειχθούν τέλεια εάν θέλεις να τονίσεις τη μέση σου. Είναι ιδανικές να φορεθούν πάνω από τη φούστα για να δημιουργήσεις στυλ.

Το Fashion Tip που έχουμε να σου προτείνουμε είναι να επιλέξεις αντίθετο χρώμα από το χρώμα της μίντι φούστας σου. Είναι μία λεπτομέρεια που θα δώσει αρκετό στυλ στην εμφάνιση σου.

Προσπάθησε να επιλέξεις ζώνες που πραγματικά εντυπωσιάζουν με τα σχέδια τους ή αν θέλεις μία απόλυτα κλασική επιλογή μπορείς να επιλέξεις το μαύρο ή τα nude χρώματα. Ένας πολύ καλός συνδυασμός χρωμάτων είναι να συνδυάσεις το χρώμα της ζώνης σου με την τσάντα έτσι ώστε να υπάρχει χρωματική αρμονία.

  1. Καπέλο

Μπορεί άραγε το καπέλο να συνδυαστεί με τις φούστες μέχρι το γόνατο;

syndyase apsoga ta axesouar me tis midi foustes

Η απάντηση είναι ναι και μάλιστα μπορεί να φορεθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσδιορίσει απόλυτα το στυλ σου. Εμείς λατρεύουμε την καθημερινή, casual εμφάνιση με αυτό τον συνδυασμό και μάλιστα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις να το συνδυάσεις με τον εξής τρόπο:

Επίλεξε ένα αθλητικό καπέλο, συνδύασε την αγαπημένη μίντι φούστα σου με ένα απλό tshirt ή crop top και ιδανικά επίλεξε τα αγαπημένα σου sneakers. Μία τσάντα crossbody και είσαι έτοιμη για ένα άψογο στυλ!

syndyase apsoga ta axesouar me tis midi foustes

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις για πανωφόρι το αγαπημένο σου τζιν τζάκετ ή ένα δερμάτινο τζάκετ.  

syndyase apsoga ta axesouar me tis midi foustes

Ιδανικός επίσης συνδυασμός είναι ο μπερές που δίνει απίστευτο στυλ στα look μας, ειδικά τους φθινοπωρινούς μήνες. Για την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι σου προτείνουμε ένα καπέλο που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά.

Μία κλασική επιλογή καπέλου που μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους δημιουργώντας άψογα στυλ στην εμφάνιση σου. Τόλμησε το!

    5. Φουλάρια

Μην αφήνεις έξω από το στυλ σου τα φουλάρια.

syndyase apsoga ta axesouar me tis midi foustes

Τα φουλάρια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αναδείξεις στυλ. Χρησιμοποίησε τα με τέτοιο τρόπο ώστε η εμφάνιση σου να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή. Φόρεσε τα στα μαλλιά ή το λαιμό σου και ανέδειξε την θηλυκότητα σου.

Σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα φουλάρι με υπέροχο σχέδιο και ανάμεικτο χρώμα ή αν θέλεις μία πιο κλασική εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμα ή σε συνδυασμό δύο χρωμάτων.

Μην αφήνεις τις μίντι φούστες σου στην ντουλάπα μόνο για ειδικές περιστάσεις ή βραδινές εξόδους.

Μπορείς να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς και να τις φοράς κάθε μέρα!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και μπες στη λογική να δημιουργείς καθημερινά διαφορετικά στυλ γιατί είναι ένας εξαιρετικός τρόπος που συμβάλει στην αυτοπεποίθηση σου!

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη.

Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

βούλα γκεμίση

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας!

Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ανανεώνουμε Συνεχώς Τις Συλλογές Μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.