Fashion
Posted in

Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το Styling

giati oi gynaikes latreuoun to styling
Posted in

10 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ STYLING

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική! Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα όπως και η αισθητική κάθε γυναίκας διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό.

Στο sugastyle με γνώμονα αλλά και σεβασμό την διαφορετική οπτική κάθε γυναίκας πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να έχουν τους ίδιους λόγους για να αγαπούν το στυλ. Αγαπάμε, ενισχύουμε και κατανοούμε τις διαφορετικές ανάγκες των γυναικών για τον τρόπο που οι ίδιες επιθυμούν να εκφραστούν.

giati oi gynaikes latreuoun to styling
Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το styling

 

Για αυτό το λόγο στο sugastyle θα βρείτε συλλογές ρούχων που αγκαλιάζουν κάθε γυναίκα με τη μοναδικότητα της ακόμα και αν το στυλ της μπορεί να διαφέρει και στην καθημερινότητα της. Είναι σημαντικό για εμάς να αγκαλιάζουμε όλες τις διαφορετικές εκδοχές μας και να κατανοούμε όλο και περισσότερο τους λόγους που οδηγούν μία γυναίκα στο να ασχολείται με την εμφάνιση της.            

Μετά από έρευνες όμως διακρίνουμε κάποια σημαντικά αίτια για τα οποία οι γυναίκες απολαμβάνουν να πειραματίζονται αλλά και να ασχολούνται όλο και περισσότερο με το στυλ τους. Όποιο και αν είναι το στυλ σου: Boho, street, minimal, casual, sexy chic, classic ή spor oι λόγοι αυτοί ποικίλουν αλλά είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί και αξίζει να ρίξεις μία ματιά:

  1. Οι γυναίκες με το στυλ τους ενισχύουν την αυτοπεποίθηση τους

Αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που λατρεύουμε σαν γυναίκες να ασχολούμαστε με το styling, διαβάζοντας και ακολουθώντας πολλές φορές τις τάσεις της μόδας, είναι επειδή μέσα από τη διαδικασία αυτή απολαμβάνουμε την εσωτερική φροντίδα μας.

Η καλή εμφάνιση συνδέεται άμεσα με την καλή αίσθηση άρα, το σωστό ντύσιμο ή χτένισμα μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό μας και να επηρεάσει θετικά τη συνολική μας διάθεση. Το ότι μία γυναίκα βρίσκει διέξοδο μέσα από την εμφάνιση της να αισθάνεται αυτοπεποίθηση παίζει σημαντικό και καθοριστικό ρόλο πολλές φορές στον τρόπο που συμπεριφέρεται και είναι ένα σημαντικό βήμα που επηρεάζει εξίσου σημαντικά την ψυχολογία της.  

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΑΣ!

  1. Το στυλ είναι ο απόλυτος τρόπος αυτοέκφρασης

Το Styling είναι ένας δημιουργικός τρόπος επικοινωνίας. Είναι μία δημιουργική διέξοδο για αυτοέκφραση. Μέσα από τις ενδυματολογικές μας επιλογές μπορούμε να επικοινωνήσουμε στοιχεία της προσωπικότητας μας, όλα όσα αφορούν την ατομικότητα μας και τη διάθεση μας.

Κάθε επιλογή ρούχου, τσάντας, παπουτσιού ή αξεσουάρ είναι για εμάς ένας συνδυασμός μηνυμάτων προς τα έξω. Ένα συνολικό μήνυμα αυτοέκφρασης για το πως θέλουμε να επικοινωνήσουμε τη διάθεση μας αλλά και το ποιοι πραγματικά είμαστε μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν τοποθετούμαστε στον πυρήνα της ατομικής μας εκφραστικότητας.

giati oi gynaikes latreuoun to styling
Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το styling
  1. Το Styling αποτελεί καθημερινή ιεροτελεστία

Το να αφιερώνουμε σαν γυναίκες χρόνο για να φροντίσουμε την εμφάνιση μας μπορεί να αποτελέσει μία θεραπευτική και διαλογιστική πρακτική. Με λίγα λόγια, συμβάλει σημαντικά στον ψυχοσυναισθηματικό μας κόσμο γιατί με το να ασχολούμαστε με το styling είναι σαν να δίνουμε προτεραιότητα στον εαυτό μας.

Είναι μία διαδικασία τελετουργίας που μας επιτρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας σε διαφορετικές εκδοχές. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η καθημερινότητα μας μπορεί να αποτελείται από ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Το να δίνουμε προτεραιότητα στην δική μας φροντίδα, είναι ένα σημαντικό βήμα για μία καθημερινή διέξοδο και με αυτό τον τρόπο έχουμε βρει έναν προσωπικό λόγο αποφόρτισης.

 

giati oi gynaikes latreuoun to styling
Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το styling
  1. Το στυλ κάθε γυναίκας είναι ένα σημαντικό κομμάτι συναισθηματικής έκφρασης

Ολόκληρος ο κόσμος της μόδας έχει υπηρετήσει τον συναισθηματικό πλούτο των γυναικών. Έχει μελετήσει πολύ προσεκτικά την ψυχοσύνθεση και τα ψυχολογικά σκαλοπάτια, συνεπώς, όλη η βιομηχανική αγορά στηρίζεται πάνω στην ψυχολογία της γυναίκας.

Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η μόδα και πόσο μάλλον το styling αποτελεί ένα από τα πιο σοβαρά κομμάτια συναισθηματικής έκφρασης. Το στυλ χρησιμοποιείται από εμάς τις γυναίκες σαν ένας εναλλακτικός, μη λεκτικός, τρόπος έκφρασης συναισθημάτων.

Όταν ασχολούμαστε με το πώς θα ταιριάξουμε τα χρώματα, τις υφές των υφασμάτων, τα σχέδια και τα αξεσουάρ βοηθιόμαστε υποσυνείδητα στο πως θα εκφράσουμε τα συναισθήματα μας χωρίς λόγια. Είναι μία συνεχής έκφραση για το πώς νιώθουμε αλλά και τι προδιάθεση μπορεί να έχουμε.

 

 

 

 

 

  1. To Styling πάντα θα είναι μία μορφή τέχνης και δημιουργικότητας

Με όποιο κομμάτι του Styling  και αν πειραματιστούμε πάντα αυτή η συνολική διαδικασία θα συνδέεται σαν μία διαφορετική μορφή τέχνης και δημιουργικότητας. Ακόμα και το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας μπορεί να είναι μοναδικό.

Όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να αναζητήσουμε τρόπους για να ενημερωθούμε γύρω από την μόδα αλλά και να κάνουμε πράξη επάνω μας το πως θέλουμε να φαινόμαστε προς τα έξω, επιλέγοντας συγκεκριμένα ρούχα ή ακόμα και όταν θα πειραματιστούμε με το μακιγιάζ ή τον τρόπο που θα κάνουμε ένα χτένισμα αυτόματα αυτό αποτελεί μία καλλιτεχνική διαδικασία δημιουργίας μέσα από την οποία καλούμαστε να δώσουμε μία ελκυστικότητα ή αρμονία στην εμφάνιση μας.

ksekinisame me ena skopo na moirazomaste to pathos mas gia ti moda

> ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΣΟΥ!

  1. Το στυλ κάθε γυναίκας αναδεικνύει τη θηλυκότητα της

Ένα κομμάτι που δεν πρέπει να προσπερνάει κάθε γυναίκα είναι αναμφισβήτητα η θηλυκή της πλευρά. Όσο μία γυναίκα ασχολείται με τον τρόπο που θα ταιριάξει τα ρούχα της αλλά και το τί θα επιλέξει να φορέσει κάθε μέρα είναι σαν να ενισχύει ακόμα περισσότερο την θηλυκή της πλευρά.

Το Styling μας επιτρέπει να αγκαλιάσουμε και να αναδείξουμε πτυχές της ταυτότητας μας και είναι ένας τρόπος να μεταδώσουμε μηνύματα σχετικά με τις προσωπικές μας αντιλήψεις για το ποιος είναι ο ορισμός της θηλυκότητας για κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Κάθε γυναίκα έχει μία δική της αντίληψη για το τι είναι θηλυκότητα και το πως έχει ανακαλύψει την δική της θηλυκή πλευρά.

giati oi gynaikes latreuoun to styling
Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το styling
  1. Το Styling σημαίνει ευελιξία

Δεν θα μπορούσαμε να μην πούμε ότι οι στιλιστικές επιλογές πάνω από όλα σημαίνουν ευελιξία αλλά μας παρέχουν και μία μεγάλη δόση προσαρμοστικότητας. Το στυλ μας προσφέρει την ευκαιρία να πειραματιστούμε με διαφορετικές εμφανίσεις και τάσεις. Να αναπτύξουμε κάθε κρυφή μας επιθυμία για το πως βλέπουμε πρώτα από όλα οι ίδιοι τον εαυτό μας και είναι ένας τρόπος να εξερευνήσουμε και να εξελίξουμε την αισθητική μας.

Η όλη διαδικασία μπορεί να είναι άκρως ελκυστική αλλά και αρκετά ενδιαφέρουσα καθώς όσο ασχολούμαστε με την εμφάνιση μας διακρίνουμε τα πιο δυνατά αλλά και πιο αδύναμα σημεία της προσωπικότητας μας. Επίσης, βλέπουμε με ποιο τρόπο μπορούμε να υπηρετήσουμε ή όχι τις τάσεις της μόδας και καταλαβαίνουμε επίσης ποιο στυλ τελικά ταιριάζει ή όχι στην δική μας προσωπικότητα.

Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το styling

 

  1. Το στυλ μπορεί να γίνει ο σύμμαχος σου στον επαγγελματικό τομέα

Φροντίζοντας το στυλ σου ή προσαρμόζοντας το πάνω στις ιδιαιτερότητες του επαγγελματικού σου προσανατολισμού είναι πολύ πιο εύκολο να περάσεις συγκεκριμένα μηνύματα της προσωπικότητας σου και αντίστοιχα μέσα από την φροντισμένη και «δουλεμένη» εμφάνιση σου να μεταδώσεις στοιχεία δυναμισμού.

Ένα καλό προσεγμένο στυλ μπορεί να είναι σημαντικό κλειδί και να αποτελεί μεγάλο εφόδιο στην επαγγελματική σου κατάταξη γιατί ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται κάποιος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις επαγγελματικές αλληλεπιδράσεις. Με μία εκλεπτυσμένη εμφάνιση μπορεί να δημιουργήσει πάντα πρώτες θετικές εντυπώσεις. Η φροντισμένη εμφάνιση επίσης σε μία επαγγελματική συνέντευξη μπορεί να παίξει εξίσου σημαντικό ρόλο στο να κατακτήσεις τη θέση που επιθυμείς.

giati oi gynaikes latreuoun to styling
Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το styling
  1. Η κοινωνική επιρροή για το styling

Ανάλογα με το πόσο εκκεντρική θέλει να είναι μία γυναίκα ή όχι, γνωρίζει ότι ο τρόπος που θα ντυθεί θα ασκήσει επιρροή στον κοινωνικό της περίγυρο. Είναι λογικό γιατί οι κοινωνίες είναι προσαρμοσμένες στο να απορροφούν εικόνες και να σχολιάζουν εμφανίσεις. Είναι μία αλληλένδετη σχέση κοινωνίας – ατόμου.

Το Styling μπορεί να αποτελεί πρωταγωνιστικό ρόλο για το πως μας προσεγγίζουν οι άλλοι και έχει επίσης επιρροή στην κατάταξη των κοινωνικών στρωμάτων. Η προσεγμένη εμφάνιση πάντα είναι το κλειδί για να κλέψει κάποιος τις εντυπώσεις και να διαφοροποιηθεί μέσα από το κοινωνικό σύνολο. Το ίδιο και αν είναι ένα styling διαφορετικό ή εκκεντρικό. Είναι εκείνο που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή ασχέτως με το αν θα σχολιαστεί θετικά ή αρνητικά. Η εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση που θα αφήσει κάποιος στον περίγυρο του.

> ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ SUGA!

  1. Το Styling είναι η εξέλιξη της αισθητικής

Μία γυναίκα που ασχολείται ενεργά με τις τάσεις της μόδας ή το δικό της προσωπικό στυλ γνωρίζει πολύ καλά ότι μακροχρόνια εκπαιδεύεται στο να εξελίξει όλο και περισσότερο τη συνολική της αισθητική. Ο πειραματισμός με τα χρώματα ειδικά μπορεί να της ανοίξει ακόμα περισσότερο τα πεδία αντίληψης στο αισθητικό κομμάτι γενικά.

Η ατομική αισθητική είναι μία πλευρά ενός ατόμου που δουλεύεται με τα χρόνια και μπορεί να παρεκκλίνει ή να διαφοροποιείται ανάλογα με τις επιρροές του. Το κομμάτι της αισθητικής μπορεί να δουλευτεί μέσα από την ενασχόληση κάποιου με το styling και μπορεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την συνολική αισθητική άποψη των πραγμάτων γύρω του.

giati oi gynaikes latreuoun to styling
Γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το styling

 

 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα κίνητρα κάθε γυναίκας για τον τρόπο με τον οποίο ασχολείται με το στυλ της μπορεί να διαφέρουν. Μπορεί να είναι περίπλοκα ή και πολύπλευρα γιατί οι προσωπικές μας προτιμήσεις αλλά και η αισθητική μας αντίληψη διαφέρει. Είναι σεβαστό το ότι υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους κάθε γυναίκα λατρεύει το styling. Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα, το κάνουν επειδή είναι μία διαδικασία που απολαμβάνουν βαθιά, ευχαριστεί πρώτα τις ίδιες και δεν το κάνουν για κάποιον τρίτο.

Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν το styling σαν μία μοναδική μορφή έκφρασης που επηρεάζει την καθημερινή τους διάθεση σε σημαντικό βαθμό και ντύνονται όπως θέλουν επειδή με αυτόν τον τρόπο οι ίδιες είναι πρώτα χαρούμενες. Είναι ένας σημαντικός τομέας στη ζωή πολλών γυναικών. Η ενδυματολογία τους παρέχει το αίσθημα της ευεξίας, της ολοκλήρωσης, ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση τους, την κοινωνική αλληλεπίδραση και ενισχύει την θηλυκή κουλτούρα.      

 

 

 

 

 

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη.

Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

βούλα γκεμίση

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας!

Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.