Fashion
Posted in

Εντυπωσιακό φόρεμα για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα

entypwsiako forema gia na travikseiw ta vlemmata
Posted in

Αν ψάχνεις ένα άκρως εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα για μία ξεχωριστή εμφάνιση, τότε το maxi εφαρμοστό φόρεμα από τη V.I.P. συλλογή μας είναι ότι καλύτερο μπορείς να διαλέξεις.

Φτιαγμένο εξολοκλήρου από λαμπερή παγιέτα που αντανακλά στο φως και δημιουργεί το πιο εντυπωσιακό εφέ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

entypwsiako forema gia na travikseiw ta vlemmata
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

Το φόρεμα εφαρμόζει τέλεια στην σιλουέτα, αναδεικνύει τις καμπύλες και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το πάνω μέρος του.

Σχεδιασμένο προσεκτικά έτσι ώστε να εκτοξεύσει τη θηλυκότητα σου με ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ.

Η εφαρμογή του – τύπου κορσέ που δένει χιαστί στο πίσω μέρος με κορδόνι σμιλεύει το σώμα στο σημείο της κοιλιάς ενώ το σχέδιο στο  ντεκολτέ με μπανέλα είναι ότι πιο σταθερό έχεις φορέσει ποτέ, προσθέτει μία έξτρα δόση θηλυκότητας. Οι λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες του κάνουν το φόρεμα ακόμα πιο σταθερό στην εφαρμογή του και μπορείς να τις βγάλεις εάν θέλεις να το φορέσεις στράπλες.

Το φόρεμα είναι ιδανικό για ειδικές περιστάσεις όπως γάμο, βάφτιση, εκδηλώσεις, δεξιώσεις, πάρτι ή οποιαδήποτε μοναδική στιγμή. Προσεγμένο σχέδιο με εντυπωσιακή δαντέλα κατά μήκος στον ίδιο χρωματισμό και με παγιέτες που το κάνουν να δείχνει μοναδικό!

Εάν ψάχνεις την απόλυτη επιλογή για μία εντυπωσιακή βραδινή έξοδο αυτό είναι το φόρεμα που αναζητάς!

ΒΡΕΣ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΕΔΩ! 

Το βραδινό μακρύ εφαρμοστό φόρεμα από τη συλλογή της V.I.P. Suga είναι η επιτομή της κομψότητας και του glamour και ο απόλυτος συνδυασμός πολυτέλειας και δυναμισμού!

 

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΒΡΑΔΙΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ!

entypwsiako forema gia na travikseis ola ta vlemata
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ
entypwsiako forema gia na travikseis ola ta vlemata
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

 

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.