Fashion
Posted in

2025: Ποιο χρώμα θα κυριαρχήσει φέτος

poio xrwma tha kuriarxisei fetos
Posted in

Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για τις χρωματικές αποχρώσεις που αντιπροσωπεύουν τη σεζόν 2024 – 2025.

Η νέα χρονιά φέρνει ποικιλία στην παλέτα χρωμάτων με τις εναλλαγές από τις φυσικές αποχρώσεις στα έντονα, τολμηρά χρώματα που εκπέμπουν ενέργεια και δυναμικότητα. Προσφέροντας αμέτρητες επιλογές μπορούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά looks και εκπληκτικές εμφανίσεις.

Τα πλούσια, σκοτεινά χρώματα κλέβουν την παράσταση ενώ οι φυσικές αποχρώσεις παραμένουν στην κορυφή των επιλογών προσφέροντας την απόλυτη αρμονία.

Τα ζωηρά παστέλ χρώματα, με επικρατέστερο το γαλάζιο, είναι στην πρώτη γραμμή ενώ οι μεταλλικές λάμψεις κλέβουν για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με την λαμπερή τους διάθεση.

Τα πολύχρωμα γραφικά, τα εντυπωσιακά μοτίβα, τα έντονα σχέδια είναι όλα στο παιχνίδι της μόδας για τη νέα χρονιά.

 

Future Dusk: Eίναι το χρώμα που πρωταγωνιστεί το 2025!

poio xrwma tha kuriarxisei fetos
2025 Ποιο χρώμα θα κυριαρχήσει φέτος

 

Το λεγόμενο «Future Dusk» είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει φέτος παντού και έχει μία σουρεαλιστική και σκοτεινή ποιότητα. Έτσι το χαρακτηρίζουν οι ειδικοί της μόδας.

Το Future Dusk είναι ο συνδυασμός του διαχρονικού σκούρου μπλε και του σκιερού, σκοτεινού μωβ που κρύβει μυστήριο. Εμπνευσμένο από τη φαντασία χαρακτηρίζεται σαν μεταμορφωτικό χρώμα και αυτό γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα των εμφανίσεων καλύπτοντας άψογα τα περισσότερα στυλ.  

 

poio xrwma tha kuriarxisei fetos
2025 Ποιο χρώμα θα κυριαρχήσει φέτος

 

Σύμφωνα με την WGSN και την Coloro, τις δύο εταιρείες που είναι αρμόδιες για την πρόβλεψη των τάσεων, το Future Dusk είναι ανάμεσα στο μπλε και το μωβ χωρίς να υπερισχύει κανένα χρώμα από τα δύο.

Μία εντυπωσιακή μίξη χρωμάτων που ουσιαστικά αντιπροσωπεύει τη μετάβαση από το σκοτάδι στο φως και το αντίστροφο.

Επιστρέφοντας στην απόλυτη έννοια της θηλυκότητας, η νέα στυλιστική επιλογή έχει να κάνει με την μεγάλη αλλαγή και οι experts της μόδας αναδεικνύουν το μεταβατικό στάδιο μέσα από το Future Dusk ψηφίζοντας το ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα και τολμηρά χρώματα.

Το απόλυτο Fashion Color του 2025 υπόσχεται διάθεση μυστηρίου & αισθησιασμού. Μη διστάσεις λοιπόν να επιλέξεις ρούχα σε αυτή την ιδιαίτερη απόχρωση γιατί φέτος είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει παντού. Ακόμα και σε τσάντες, αξεσουάρ αλλά και παπούτσια!

poio xrwma tha kuriarxisei fetos
2025 Ποιο χρώμα θα κυριαρχήσει φέτος

 

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη.

Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

βούλα γκεμίση

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας!

Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.