Fashion
Posted in

2024: Τα 3 Καλύτερα Fashion Trends

2024 ta 3 kal;utera fashion trends
Posted in

Πρωταγωνιστής στα πιο δυνατά Fashion Trends του 2024 είναι δύο παράγοντες. Η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθηση. Ο χώρος της μόδας είναι εμπνευσμένος από αυτά τα δύο και φέτος δίνει μία ποικιλία στις τάσεις της μόδας.

2024 Ta 3 Kalutera Fashion Trends
2024 Τα 3 Καλύτερα Fashion Trends

 

 

 

 

Πέρα λοιπόν από τα μοτίβα του χρώματος που ξεχωρίζουν σε κάθε παρουσίαση ή επίδειξη μόδας με τα έντονα και ζωηρά χρώματα να είναι ο κυρίαρχος των τάσεων, στο sugastyle.gr ξεχωρίσαμε τα τρία καλύτερα Fashion Trends και σας τα παρουσιάζουμε για να μπείτε κι εσείς στο πνεύμα των πιο hot τάσεων της χρονιάς.                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι θα δούμε λοιπόν φέτος να φοριέται παντού; Ποια σχέδια, μοτίβα και υφές θα επικρατήσουν;

  1. Μεταλλικά Ρούχα Παντού

  2024 ta 3 kalutera fashion trends

 

Οι ειδικοί της μόδας από ότι φαίνεται αγάπησαν την τάση των μεταλιζέ ρούχων και αυτό το μοτίβο έχει εδραιωθεί στο χώρο της μόδας και φέτος. Είναι η πιο εκκεντρική και εκθαμβωτική τάση στο χώρο της μόδας. Με τα μεταλλικά ρούχα άλλωστε δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος. Προσφέρουν λάμψη και το φως που πέφτει επάνω τους αντανακλάται άρα είναι σχεδόν αδύνατον να μην δημιουργήσεις με ένα και μόνο μεταλλικό ρούχο μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Θα τα δείτε παντού γιατί παρέχεται μία τεράστια ποικιλία επιλογών. Από λαμπερά εντυπωσιακά βραδινά φορέματα, λαμπερές μπλούζες, εντυπωσιακές μεταλλικές φούστες και αστραφτερά παπούτσια ή τσάντες. Κάνε τη δική σου μοναδική επιλογή για να είσαι μέσα στην πιο hot τάση της μόδας και να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.    

 

    2024 Ta 3 Kalutera Fashion Trends 2024 Τα Καλύτερα Fashion Trends     

 

2024 Ta 3 kalutera fashion trends

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Οι Έντονες Διαφάνειες σε Παντελόνια και Φούστες
2024 Ta 3 Kalutera Fashion Trends
2024 Τα Καλύτερα Fashion Trends

 

 

 

 

Ένα ακόμα Fashion Trend που κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος είναι οι έντονες, καθόλου διακριτικές διαφάνειες σε παντελόνια και φούστες.

 

Οι εντυπωσιακές μακριές φούστες – τύπου τούλι – είναι στο επίκεντρο και τραβάνε τα βλέμματα καθώς αφήνουν τα πόδια μας ακάλυπτα. Ότι πιο Fashion μπορείς να φορέσεις για φέτος είναι η επιλογή μίας τέτοιας μάξι φούστας ή ενός αντίστοιχου παντελονιού. Διαφάνειες σκέτες ή με δαντέλα για ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Συνδυάζονται με ψηλοτάκουνα και κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται ακόμα πιο ψηλά και καλλίγραμμα. Ένα από τα μεγαλύτερα Fashion Trends της εποχής.    

 

 

 

 

 

 

 

  1. Τεράστια Λουλούδια Σε Σχέδιο

Οι Fashion Experts προωθούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον ρομαντισμό και για αυτό το λόγο φέτος θα δούμε παντού να κυριαρχεί σε σχέδιο το τεράστιο λουλούδι. Θα το δούμε κυρίως σε βραδινά, εντυπωσιακά φορέματα. Τα λουλούδια σε σχέδιο λοιπόν είναι κύριο Fashion Trend της εποχής και το συγκεκριμένο Trend σε παροτρύνει να τολμήσεις να αναδείξεις την πιο ρομαντική εκδοχή σου. Σε μία ποικιλία χρωμάτων, θα βρεις το αγαπημένο σου για να το προσαρμόσεις στην δική σου προσωπικότητα και το στυλ που σε εκφράζει. Μην ξεχάσεις ότι ο τέλειος συνδυασμός αυτών των φορεμάτων είναι μία βραδινή τσάντα – φάκελος.  

 

2024 ta 3 kalutera fashion trends
Τα καλύτερα fashion trends 2024

 

2024 ta 3 kalutera fashion trends
2024 Τα Καλύτερα Fashion Trends

 

                  Τα φετινά Fashion Trends δεν αποτελούν μία ακόμα πρόταση για να τραβήξουν την προσοχή της μόδας. Δημιουργούν στυλ και είναι μία ακόμα αφορμή στο να προσαρμοστούν στον δικό μας τρόπο έκφρασης.

Ακολουθείς τις τάσεις της μόδας; Τότε μείνε μαζί μας!

 

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη. Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

voula gkemisi

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας! Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.