Fashion
Posted in

2024 – 2025: Ποια χρώματα θα φορεθούν

2024 2025 poia xrwmata tha forethoun
Posted in

Λατρεύουμε να σας παρουσιάζουμε όλες τις νέες τάσεις και φέτος οι εξελίξεις της μόδας αλλά και οι στυλιστικές επιρροές τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Ο κόσμος της μόδας είναι συναρπαστικός και οι κυριότερες τάσεις για τη σεζόν 2024 – 2025 είναι εδώ και αναμένονται να κυριαρχήσουν τη νέα χρονιά. Ποια χρώματα θα φορεθούν λοιπόν φέτος; Ποια είναι αυτή η χρωματική παλέτα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα; Τι λανσάρουν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αλλά και οι fashion experts για τη χρονιά που μας έρχεται; Έλα να δούμε μαζί ποια χρώματα θα επικρατήσουν!

Το 2025, η μόδα θα λάμψει με χρώματα που εκπέμπουν ενέργεια, αρμονία και ανανέωση. Οι γήινες αποχρώσεις, όπως το ζεστό τερακότα και το βαθύ ελαιοπράσινο, θα μας συνδέσουν με τη φύση και θα φέρουν γαλήνη. Τα μεταλλικά χρώματα, όπως το λαμπερό ασημί και το χρυσό, θα προσθέσουν μια δόση πολυτέλειας και θα απογειώσουν κάθε εμφάνιση. Για εκείνους που τολμούν, τα έντονα νέον και το ηλεκτρικό μπλε θα δώσουν φουτουριστική διάθεση, ενώ οι απαλοί παστέλ τόνοι, όπως το γαλάζιο και το λιλά, θα προσφέρουν μια αίσθηση ηρεμίας και ρομαντισμού. Ανακαλύψτε τη μαγεία των χρωμάτων του 2025 και αφήστε τη γκαρνταρόμπα σας να αφηγηθεί τη δική της ιστορία!

 

2024 2025 poia xrwmata tha forethoun
2024 2025 ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ
  1. Παστέλ παντού

Τα αγαπημένα χρώματα παστέλ επιστρέφουν δυναμικά και αυτή τη φορά έρχονται πιο ανανεωμένα από ποτέ καθώς προσδίδουν μία πιο ζωηρή πινελιά. Θα επικρατήσουν και θα εντυπωσιάσουν το λαμπερό ροζ, το πολύ απαλό λιλά και το γαλάζιο. Η αίσθηση της απόλυτης νεανικότητας είναι εδώ λοιπόν!

  1. Σκούρες εκδοχές
2024 2025 poia xrwmata tha forethoun
2024 2025 ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ

 

Τα δραματικά, σκούρα, σκοτεινά χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος είναι το βαθύ μπορντό, το σκούρο μπλε, το σκούρο καφέ αλλά και το μαύρο. Το σκούρο καφέ μάλιστα λέγεται ότι είναι το νέο μαύρο. Θα φορεθεί παντού μιας και συμβολίζει την διαχρονικότητα και την κλασική επιλογή. Κάνει δυναμικό come back και μπορεί να μη φεύγει ποτέ από τη μόδα όμως φέτος το χειμώνα θα πρωταγωνιστεί παντού!

  1. Φυσικές αποχρώσεις

Η απόλυτη χαλαρότητα και ηρεμία είναι στις πιο φυσικές αποχρώσεις γύρω μας και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ειδικοί της μόδας. Φέτος λοιπόν πρωταγωνιστικό ρόλο επίσης έχουν τα χρώματα της φύσης και η μόδα εμπνέεται από εκεί. Το ζεστό καφέ της άμμου και όλες οι αποχρώσεις του, το γήινο πράσινο της φύσης, οι αποχρώσεις του κρεμ και του μπεζ σου δίνουν την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας και ζεστασιάς.

  1. Τολμηρά φωσφοριζέ

Επανεμφάνιση στο φωσφοριζέ κίτρινο, στο μπλε ηλεκτρικ, το πολύ έντονο πορτοκαλί και το ροζ. Αυτές οι αποχρώσεις θα ξεχωρίσουν φέτος και συνθέτουν την ένταση, τη δυναμικότητα και την εκκεντρική εμφάνιση για όσους προτιμούν τα τολμηρά στυλ.

  1. Εντυπωσιακές λάμψεις

Μεταλλικές λάμψεις παντού. Συνεχίζουν και φέτος να μονοπωλούν το ενδιαφέρον το ασημί, το χρυσό και το μπρούντζο. Οι λαμπερές αποχρώσεις που προσδιορίζουν το κύρος και την πολυτέλεια. Μία πολυτέλεια που γίνεται προσιτή σε όλους και με διαφορετικά στυλ. Για ξεχωριστές εμφανίσεις λοιπόν υπάρχει και φέτος η λύση σε αμέτρητες επιλογές.

  1. Γαλάζιο παντού
2024 2025 poia xrwmata tha forethoun
2024 2025 ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ

 

Το γαλάζιο είναι μία από τις πιο σταθερές αξίες της νέας σεζόν. Θα φορεθεί παντού! Σε παπούτσια, αξεσουάρ, φορέματα, σορτς, παντελόνια και μπλούζες. Αν θέλεις αν είσαι μέσα στη μόδα τότε θα πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή για φέτος. Ιδανικό χρώμα για κάθε περίσταση και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς.

2024 2025 poia xrwmata tha forethoun
2024 2025 ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ

 

  Όλες οι νέες τάσεις στα χρώματα που θα φορεθούν είναι εδώ με εκπληκτικές προτάσεις από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας. Αγαπάμε τις νέες τάσεις όσο αγαπάμε και τη μοναδικότητα σου για αυτό αν δεν είσαι λάτρεις και πιστός ακόλουθος των νέων Fashion Trends τότε σου προτείνουμε να προσαρμόσεις όλες τις νέες τάσεις στο δικό σου προσωπικό στυλ γιατί αυτό είναι που θα απογειώσει τη συνολική σου εμφάνιση!

2024 2025 poia xrwmata tha forethoun
2024 2025 ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ

 

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη.

Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

βούλα γκεμίση

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας!

Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.