Fashion
Posted in

2025: Τα κορυφαία Fashion Trends της νέας χρονιάς

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias
Posted in

Η μόδα για το 2025 προστάζει οικολογική συνείδηση, ρετρό αισθητική αλλά και σύγχρονες στυλιστικές εκδοχές.

Η έμπνευση των σχεδιαστών κορυφώνεται με επιρροές από διαφορετικούς πολιτισμούς, κουλτούρες και διαφορετικές εποχές. Ένας συνδυασμός φαντασίας και δημιουργικότητας που αναδεικνύει μοναδικά κομμάτια ρούχων βασιζόμενα κυρίως στην προσωπική ταυτότητα αλλά και την διάρκεια μέσα στο χρόνο.

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias

Εδώ σου έχουμε παρόμοια τσάντα της φωτογραφίας!

Τα καλύτερα Fashion Trends της φετινής χρονιάς είναι εδώ και στο sugastyle.gr φτιάξαμε μία λίστα για να μην είσαι ποτέ out of fashion:

  1. Έμπνευση από το 2000

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias

Η δεκαετία του 2000 επανέρχεται δυναμικά με τους σχεδιαστές να αγκαλιάζουν την μόδα με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τζινς. Τα crop tops πρωταγωνιστούν όπως και τα λαμπερά υφάσματα με τις παγιέτες κυριαρχούν.

Οι γεωμετρικές γραμμές επανέρχονται επίσης δυναμικά ενώ από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι τα φανταχτερά αξεσουάρ που δεν είναι καθόλου διακριτικά.

  1. Στην κορυφή της μόδας τα Techwear

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias

Τι είναι τα Techwear και για ποιο λόγο γίνονται τόσο δημοφιλή τη νέα χρονιά;

Η μόδα αυτή συνδυάζει την τεχνολογία με τα υφάσματα. Τα ρούχα πλέον περνάνε σε άλλο επίπεδο και τα υφάσματα αποκτούν άλλη διάσταση. Εμπνευσμένη από τα τεχνολογικά φαινόμενα της εποχής θα δούμε παντού να κυριαρχούν αδιάβροχα υφάσματα υψηλής ποιότητας και σύνθεσης ενώ δεν θα λείψουν και τα ρούχα με προσαρμοσμένη θερμοκρασία ή με ενσωματωμένα gadgets.

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias  

  1. Ο Μαξιμαλισμός στο μεγαλείο του

Αν αγαπάς την minimal αισθητική τότε μάλλον αυτή η χρονιά δεν σε εκφράζει γιατί όλη η βαρύτητα πέφτει στον Μαξιμαλισμό. Επιστρέφουν όλο και πιο δυναμικά τα έντονα χρώματα, σχέδια αλλά και ο συνδυασμός διαφορετικών υφασμάτων. Η νέα χρονιά προστάζει να είναι όλα στην υπερβολή τους και αποπνέει δυναμισμό μέσα από την στυλιστική τόλμη.

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias

  1. Τα Mix and Match μοτίβα μονοπωλούν

Ένα από τα κορυφαία trend στις πασαρέλες φέτος είναι τα oversized κομμάτια αλλά και τα mix and match μοτίβα. Μη διστάσεις να εντάξεις στις στυλιστικές επιλογές σου αυτό το trend που προωθεί την τολμηρή αισθητική.  

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias  

  1. Gender – Fluid Μόδα παντού

Οι σχεδιαστές αμφισβητούν τις αντιθέσεις ανάμεσα στα δύο φύλλα και προωθούν όλο και περισσότερο τα unisex ρούχα. Ρούχα χωρίς ταυτότητα είναι η νέα τάση γιατί επικεντρώνεται στην ταυτότητα που δίνεις εσύ στο ρούχο με την προσωπικότητα σου.

Ρούχα λοιπόν που μπορούν να φορεθούν από οποιονδήποτε χωρίς να επισκιάζονται οι διαφορές των φύλλων και καταπατώντας τα κοινωνικά στερεότυπα που υπάρχουν ανάμεσα τους.

  1. Statement Καπέλα στα αξεσουάρ

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias

Το 2025 δίνει μεγάλη έμφαση στα καπέλα σκουφάκια και αποτελούν το must – have της φετινής χρονιάς όσο αναφορά τα αξεσουάρ.

Χωρίς ιδιαίτερο προσδιορισμό στις υφές και τα σχέδια τους στο παιχνίδι των fashion trends για τη νέα χρονιά εντάσσονται τα ψάθινα, τα μεγάλα, τα φαρδιά, τα μάλλινα αλλά και ο μπερές. Οτιδήποτε σε καπέλο μπορεί να τραβήξει την προσοχή.

  1. Athleisure Εκδοχή

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias

Το Athleisure είναι από τις πιο σταθερές αξίες της φετινής χρονιάς αλλά με μία διαφορετική προσέγγιση.

Τα ρούχα γυμναστικής πρωταγωνιστούν φέτος και γίνονται από τις μεγαλύτερες τάσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ότι η μόδα φέτος παρουσιάζει υφάσματα υψηλής ποιότητας όπως είναι το μετάξι, το κασμίρ και το βαμβάκι. Προσεγμένη αθλητική εμφάνιση λοιπόν υποδεικνύοντας ότι θα πρέπει να είσαι το ίδιο κομψή και περιποιημένη.

Η μόδα εστιάζει στις λεπτομέρειες σε αθλητικά ρούχα με όμορφα σχέδια και συνδυασμένα με αξεσουάρ όπως σκουλαρίκια και προσεγμένο styling στα μαλλιά.

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias

  1. Οικολογική ευαισθησία

Η βιωσιμότητα συνεχίζει και φέτος σταθερά να είναι στην κορυφή της μόδας και των Fashion Trends. Οι σχεδιαστές προτείνουν λύσεις και ψάχνουν συνεχώς να προωθούν τα ανακυκλώσιμα υλικά.

Προσεγμένα ρούχα που δεν επηρεάζουν το περιβάλλον και βελτιώνουν τον τρόπο ζωής αλλά και εμφάνισης μας. Η μεγαλύτερη τάση που κρατάει τα τελευταία χρόνια είναι το να δημιουργούνται ρούχα που να κερδίζουν συνεχώς έδαφος στο να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias

Τα μεγαλύτερα Fashion Trends του 2025 είναι εδώ και η μόδα φέρνει μία φαντασμαγορική ποικιλία προτάσεων. Οι τάσεις ποικίλουν και διαφέρουν ως προς το στυλ αλλά και την αφύπνιση της συνείδησης.

Οι σχεδιαστές πλέον δεν επικεντρώνονται μόνο στο ρούχο αλλά και στον τρόπο που νιώθουμε και εκφραζόμαστε μέσα από αυτά και κυρίως στα μηνύματα και τις αξίες που κουβαλάμε σαν προσωπικότητες για αυτό και επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στην βιώσιμη μόδα θέλοντας να αλλάξουν την νοοτροπία των fast fashion με τα πολύ φτηνά υλικά.

Για το 2025 υπάρχει λοιπόν μία ποικιλομορφία που σίγουρα έχεις λόγους να την αγκαλιάσεις!

2025 ta koryfaia fashion trends tis neas xronias

*********************

Είμαι η Βούλα Γκεμίση, μου αρέσει να μοιράζομαι μαζί σου πολύτιμες συμβουλές μόδας και εξαιρετικά tips που σε βοηθάνε να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη.

Χαίρομαι να σου κρατάω παρέα μέσα από το fashion blog του sugastyle.gr και να είμαι εδώ για να σε βοηθάω σε ότι σε προβληματίζει στις αγορές σου από το eshop μας!

βούλα γκεμίση

Μην ξεχάσεις να κάνεις Εγγραφή για extra fashion tips, Εκπτωτικά Κουπόνια, Δωρεάν Μεταφορικά και όλα τα νέα μας!

Μπορείς να μας βρεις και στα Social να είσαι ενεργό μέλος μας & φυσικά να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς μας! Σε περιμένω εκεί!

*********

Φροντίζουμε να παραμένουμε ενημερωμένοι με όλες τις τάσεις της μόδας και πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις σωστά το προσωπικό σου στιλ!

Έλα στην παρέα μας γιατί το SUGA μοιράζεται μαζί σου το πάθος του για τη μόδα!

Κάνε Εγγραφή στο Newsletter μας και ακολούθησε μας στα Social για να συμμετέχεις στους Διαγωνισμούς/Giveaways αλλά και στα Mystery Giveaways που είναι κρυμμένα μέσα στις δημοσιεύσεις και στα stories μας!

 

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 5€


Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Ανανεώνουμε Συνεχώς Τις Συλλογές Μας!

Συμπλήρωσε το e-mail σου κέρδισε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για την επόμενη αγορά σου και μάθε πρώτη για νέες παραλαβές, εκπτώσεις/προσφορές, limited συλλογές & διαγωνισμούς! Έλα στην παρέα της Suga!

 

This will close in 0 seconds

Εκπτώσεις πάνω από 40% σε επιλεγμένα είδη!!!

X

Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.